748 се явиха на писмен изпит за младши прокурори

748 се явиха на писмен изпит за младши прокурори
Писмен изпит за "младши прокурори", снимки: ВСС

748 кандидати се явиха на писмения изпит за "младши прокурори" в Районните прокуратури в страната, който се проведе в 272 аудитория на Софийския университет "Св. Климент Охридски". 

В 09.00 часа, в присъствието на членовете на двете конкурсни комисии, в аудитория 272 в сградата на Ректората, са се изтеглили: един казус от наказателно-правните науки и един тест по право на Европейския съюз и в областта на правата на човека.

От Висшия съдебен съвет припомнят, че вакантни за заемане са 31 длъжности за "младши прокурори". До участие в конкурса бяха допуснати 860, но изглежда 112 от тях са се отказали още преди писмения тест. До устен изпит ще бъдат допуснати само тези кандидати, които са получили оценка над 4,50 на писмения изпит.

Хвалеха румънския модел, а сега мрънкат

Предишна новина

Цачева: Надявам се скоро да има конкретно предложение за електронните доказателства

Следваща новина

Коментари

2 Коментара

 1. 2
  748 статисти се явиха на писмен изпит | нерегистриран
  5
  -5

  3а 31 свободни места

  748 се явиха на писмен изпит за младши прокурори

  До устен изпит ще бъдат допуснати получилите оценка над 4,50. Местата са предварително заети. "Mладши прокурори" в Районните прокуратури в страната, ще станат само питомниците на Магнаурската книжовна милиционерско полицейска школа в Симеоново. Единствената цел на тази школа е да се промият мозъците на "учащите" в нея, да се превърнат в безропотни изпълнители и безскрупулни обвинители. Нищо ново не научили и нищо старо не си забравили.

 2. 1
  | нерегистриран
  6
  0

  Най-натоваренета, неблагодарна и недооценена работа в България...

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.