Вещици проклеха новия върховен съдия на САЩ, екзорсист брани с молитви Брет Кавано

Вещерска организация от Ню Йорк организира публичен обред по налагане на проклятие на най-новия член на Върховния съд на САЩ Брет Кавано, предаде Би Би Си. Кавано (53 г.) положи клетва на 6 октомври след седмици на драми около номинацията му от президента Доналд Тръмп заради обвинения в секс тормоз срещу съдията.

Твърденията за непристойното му поведение датират отпреди десетилетия, но в резултат на експресно разследване ФБР не успя да установи неговата непригодност да стане част от Върхония съд. И Сенатът го одобри на новия пост с 50 на 48 гласа.

Организаторката на обреда Дакота Бракиале – съсобственик на окултния и метафизичен бутик "Кейтлънд Букс", заяви, че няма да споделя детайли около проклятието, но уточни, че то има за цел да изобличи истинската същност на Кавано и да му навреди. В негова защита се обяви калифорнийският екзорсист с 12-годишен стаж отец Гари Томас. Той заяви, че ще се противопостави с молитви на вещерските усилия, тъй като "черната магия не е свобода на словото".

Миналата година "Кейтлънд Букс" организира три последователни ритуала за налагане на проклятие и над президента Тръмп, за които обяви, че са постигнали успех.

Как депутати юристи тихо помилваха убийците

Предишна новина

Огнян Герджиков: Нормално е Сакскобургготски да спечели делото в Страсбург

Следваща новина

Коментари

2 Коментара

 1. 2
  | нерегистриран
  1
  0

  Сорос няма ли да командирова протестърите си да подкрепят съдията, тъй като тука скачаха за Лозан? Или се оказа, че протестърите наистина работели за чуждо посолство, ама то се оказа, че било руското?

 2. 1
  | нерегистриран
  1
  0

  Тия съвсем изперкаха, бе...

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.