Пластелин в пита кашкавал стресна врачанския затвор


Пита кашкавал, в която имало пластелин, е стреснала затворническите власти във Враца. Първоначално се твърдеше, че в хранителния продукт имало тротил. Щателна проверка установила, че паниката е напразна и става дума за пластелин, заявиха от Министерството на правосъдието. Затворникът, за когото била предназначена пратката, е съкилийник на добилия печална слава Стефан Емилов-Мачката.

През 2014 г. Стефан Емилов получи поредната си присъда от районния съд във Враца 6 години лишаване от свобода под строг режим. Причина за наложената мярка бе екшънът, който се разигра във врачанско заведение. Прекалилият с алкохол и наркотици известен местен бандит преби двама полицаи, единият от които получил множество хематоми и охлузвания по тялото и разкъсно-контузни рани по главата и лицето. Другият полицай се размина само със синини.

27-годишният Стефан излежава няколко присъди за поредица престъпления, но продължава да създава проблеми и зад решетките. Тарашът е бил извършен от служители на Главна дирекция "Изпълнение на наказанията", които били повикани от директора на затвора Ангел Кабатлийски.

Италия конфискува активи за над един милиард евро на мафията

Предишна новина

Протестанти и евангелисти протестираха пред парламента

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.