Жената на Лозан Панов, известна като Черния лебед, на война с НАП и ВСС

Съпругата на председателя на ВКС Лозан Панов - Елисавета написа гневно писмо до колегата на своя мъж Боян Магдалинчев от ВСС. Госпожа Панова, която стана известна като Черния лебед (така я нарече бившият правосъден министър Христо Иванов при сбирка на политически съмишленици-бел.авт.), се обръща към представляващия съвета Магдалинчев. Повод за нейното писмо е телевизионно гостуване на магистрата, който разкри, че Панов се е укривал 13 пъти от НАП. Странно е, че Панова е пратила открито писмо, за да брани съпруга си, който е високопоставен магистрат и едва ли има нужда да му бъде адвокатствано. Намесата на госпожа Панова е шокираща и поради факта, че тя поставя под въпрос работата на Националната агенция за приходите, коментира съдебната система, членове на Висшия съдебен съвет и магистрати. 

"Тъй като по неволя съм свидетел на издевателствата и униженията, на които е подложен представителят на най-висшата ни съдебна инстанция Лозан Панов, легитимирани често като "проверки и санкции" от страна на "държавни" органи, включително и на тези от страна на НАП, най-отговорно публично заявявам, че Вие разпространявате невярна информация. Призовавам Ви да докажете по-горе цитираните Ваши твърдения, тъй като разполагам с документи за точно обратното. Не бих могла да допусна дори мисълта, че е възможно Представляващият Висшият съдебен съвет на Република България да си служи с инсинуации, за да преследва нелегитимни цели", пише емоционално г-жа Панова.

"От почти една година съм обект едновременно на проверка и ревизия от страна на НАП, като съпруга на Лозан Панов. До този момент нямам представа как изглеждат лицата на проверяващия екип, тъй като по мое желание успешно комуникираме само по електронна поща. Здравият разум изискваше да предпоставя, че след като според тези, които имат монопол върху "истината" вече съм "убивала", "хулиганствала", "мамила банка", то в такъв случай едва ли "предлагането" на подкуп, би ме затруднило особено. Впоследствие, разбира се, винаги ще се намери услужлив магистрат, който да "пренареди" съдебния състав, като например по делото на подбудителя към престъплението подкуп бивш следовател Петьо Петров, известен с многозначителния за магистрат прякор Еврото, за да се получи целеният съдебен акт. Надявам се, че с последния пример не издавам някоя от дълбоко пазените тайни за чадърите и зависимостите в съдебната власт, които Лозан Панов упорито отказва да разкрие пред Съдийската колегия на ВСС", добавя още съпругата на магистрата.

"Убедена съм, без да съм наясно със семейния Ви статус, че на мое място г-жа Магдалинчева би постъпила по същия начин", завършва Елисавета Панова. 

Очаква се на утрешното (днешното-бел.ред.) заседание на ВСС Лозан Панов да обясни, дали съпругата му на своя глава е решила да размахва пръст на колегата му Магдалинчев или той я подкрепя в напъните да сложи ред в съдебната система, който според нея не съществува. 

Университетът на Сорос се оплака, че е изхвърлен от Унгария

Предишна новина

Веселин Хаджиев е кандидат за втори път за административен ръководител на Окръжен съд-Пловдив

Следваща новина

Коментари

2 Коментара

 1. 2
  *********************************************************************************** | нерегистриран

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 1
  Бял лебед | нерегистриран
  6
  -4

  "издевателствата и униженията, на които е подложен представителят на най-висшата ни съдебна инстанция Лозан Панов, легитимирани често като "проверки и санкции" от страна на "държавни" органи"  Направо съм стресиран като Червенобузко и възмутен като Дон Ваньо, когато го питат за апартамента дето го е дал на Горанов.  А Черният лебед какво ще каже за "проверката", дето Лозан я назначи по делото за Иванчева? При толкова скандални оправдателни присъди от СГС, от Трънския съд и на Административния съд - Хасково за случая с Георги Радев защо Лозан не се сети поне за един от тези съдебни актове да направи проверка?

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.