Албена Великова поема втори мандат начело на Районен съд-Кубрат

Албена Великова поема втори мандат начело на Районен съд-Кубрат
Районен съд-Кубрат

Албена Великова, която към момента е и. ф. административен ръководител на Районен съд – Кубрат, поема втори мандат начело на съда. Това реши единодушно, с 10 глас "за" Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС).

"Причините, поради които издигнах кандидатурата си за административен ръководител се състоят в увереността ми, че притежавам необходимия професионален опит", заяви съдия Великова в началото на изложението си.

Тя работи в съда от близо 19 години, в които, според нея, е заслужила доверието на колегите си и е придобила необходимите управленски умения. "Намирам, че притежавам нужната мотивация и енергия да продължа добрите практики, установени през годините и да се справя с отговорностите на тази позиция", смята още съдия Великова.

По думите й, в рамките на предходния й мандат тя е успяла да създаде достатъчно добра организация на работата в съда, а делата се разглеждат бързо и в срок. "Като цяло работещите в съда служители се справят отлично със задълженията си, мотивирани са и с желание усвояват новостите в работата си", посочи още съдия Великова.

Накрая, тя заяви, че ще продължи да насърчава колегите си от Районен съд-Кубрат да участват в Общите събрания на съда още по-активно, защото "по този начин всеки един от тях може да участва в управлението на съда и да предлага взимането на решения".

В мнението си относно кандидатурата на съдия Велкова кадровиците се обединиха, че тя притежава необходимия управленски опит, както и професоналните и нравствени качества, и доверието на своите колеги, за да бъде назначена повтроно за председател на Районен съд-Кубрат.

Сваленият египетски президент Мохамед Морси издъхна в съда

Предишна новина

Не ми е известно Емил Радев да е кандидат за главен прокурор

Следваща новина

Коментари

7 Коментара

 1. 9
  До 8 | нерегистриран
  1
  0

  Какво имаш предвид под ПУЦ? Разяснения, може ли!

 2. 8
  | нерегистриран
  0
  0

  Поредната калинка, завършила ПУЦ .

 3. 7
  | нерегистриран
  4
  -1

  По интересно е, че в един сайт, жабешки или как беше,е посочено едно име за кандидат за ГЛАВЕН ПРОКУРОР от Разградския регион!Дали пък няма да бъдат удовлетворени амбициите на червените и червенобузките вождове от Лудогорието!Кой знае?И какви са заслугите на тоя кандидат?Ще бъдем ли запознати, че да си направим съответните изводи!Може пък да е най-подходящият,знае ли человек!?

 4. 6
  | нерегистриран
  3
  -5

  Кои ли са колегите й, и дали знае какво означава Общо събрание, на съдиите ли е то, на съда ли ?!?

 5. 5
  | нерегистриран
  5
  -4

  Ако посредствеността имаше криле, новоизбраната щеше да лети !

 6. 4
  | нерегистриран
  6
  -3

  Не знае, не може и не пита!

 7. 2
  | нерегистриран
  7
  -5

  При един кандидат реално не се провежда конкурс ,а се назначава или не се назначава явилия се кандидат.  Конкурсът е реално възможен най-малко между двама кандидати,но ако няма двама кандидати ,а има само един кандидат се говори за "формален конкурс"...

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.