Постоянен арест за мъжа, убил приятелката си в квартал "Аспарухово"

Постоянен арест за мъжа, убил приятелката си в квартал "Аспарухово"

58-годишният Атанас, който бе привлечен като обвиняем за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост, вече е с мярка за неотклонение "Задържане под стража", след като Варненският окръжен съд уважи искането на Окръжната прокуратура във Варна, съобщиха от обвинението.

Мъжът е бил привлечен като обвиняем за умишленото убийство на жената, с която живеел от един месец на семейни начала. Той е обвинен за престъпление, което се наказва с лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Досъдебното производство е образувано за това, че на 8-ми срещу 9-ти август тази година, умишлено е била умъртвена 51-годишната Йорданка, като убийството е било извършено по особено мъчителен начин за убитата и с особена жестокост след побой. Сигналът бил подаден на тел. 112. При извършения оглед в жилище в квартал "Аспарухово" е намерена убитата.

Двамата се запознали в социалните мрежи и решили да се съберат да живеят заедно. Атанас е от Пазарджик. Тестван е бил за употреба на алкохол и резултатите са показали 3.30 промила алкохол в кръвта.

Определението на Варненския окръжен съд, с което е била взета най-тежката мярка за процесуална принуда – задържане под стража, на Атанас Г., подлежи на обжалване пред Апелативния съд.

Ще плащат до 80 000 лева за смърт на пътя?

Предишна новина

Адвокати vs. прокурори*

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.