Адвокати не харесвали Гешев, ах

Висши адвокати обявиха, че не харесвали Иван Гешев за главен прокурор. Бил казал това, бил казал онова, но то не било казано така в конституцията, а било казано еди как си.
 
– Има си хас, адвокатин да хареса прокурор, и то главен – отсече нашият юридически консултант бай Спиро. На адвокатите им се ще някой по-мек човек, дето ще могат да му се качат на главата. Този Гешев май не е от тия. И те сега реват, че не го харесвали.
 
Право говори бай Спиро. Не разбрах само адвокатите гадже ли си търсят в прокуратурата, та тоя харесват, а оня – не.
 
Петьо Блъсков
 
 

Висшият адвокатски съвет се обяви против кандидатурата на Иван Гешев

Предишна новина

Бивши полицейски шефове плашат със смърт журналистка в Румъния

Следваща новина

Коментари

6 Коментара

 1. 6
  Catoi | нерегистриран
  0
  -1

  Петьо гаче ли е преброил вече пилците. Ама те още се люпят.

 2. 5
  ТОТЮ | нерегистриран
  4
  -4

  МНОГО Е ТОЧЕН БЛЪСКОВ-С НЯКОЛКО ДУМИ КАЗА ЗА КАКВО СТАВА ДУМА.ГЕШЕВ НЕ Е ХАРЕСВАН,ЗАЩОТО,ВЕЧЕ Е ЯСНО ОТ ДЕЛАТА МУ, ЧЕ ЩЕ ПОКАЖЕ НА БАНДЮГИТЕ "КЪДЕ ЗИМУВАТ РАЦИТЕ".ОБСТОЯТЕЛСТВОТО,ЧЕ НЕ Е ЗАВЪРШИЛ СУ,А МВР АКАДЕМИЯТА НЕ Е ВАЖНО,КАКТО НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ КОТКАТА Е БЯЛА ИЛИ ЧЕРНА.В ПЪРВИЯ СЛУЧАЙ Е ВАЖНО ДА ЛОВИ ХАЙДУЦИ,А ВЪВ ВТОРИЯ-МИШКИ. НАЛИ ТАКА??!!!

 3. 4
  | нерегистриран
  7
  -1

  Да започнем от края, от думите на господин Блъсков......"Не разбрах само адвокатите гадже ли си търсят в прокуратурата, та тоя харесват, а оня – не.". Попитайте господине всички онези полицаи и прокурори които ежедневно и ежечасно се скъсват да хвалят и препоръчват за Главен своя идол, без да са го виждали дори и без да знаят какво всъщност върши Главния прокурор - какво си търсят с това?

 4. 3
  | нерегистриран
  5
  -3

  Не бе г-н Блъсков.... На времето във ВСШ "Георги Димитров" в Симеоново основният принцип на обучение беше.... "Увод - Изложение - Заключение", сигурен съм, Гешев (от публикуваната му диплома) е имал отличен успех! Но в световната демократична практика се прилага принципа: "Теза - Антитеза - Синтез" Не бяха ли твои думи ? Остаря ли Блъсков ? или почна изведнъж да не ги "разбираш" по разбираеми причини ? ....

 5. 2
  обяснявам | нерегистриран
  9
  -2

  Др. Блъсков безспорно прави опити да омаловажи становището на адвокатурата. Преди него други са го правили и след него пак ще го правят, адвокатурата далеч по-трудно може да се постави в зависимо положение от работещите в съдебната власт, които получават заплати. Адвокатурата е като камъче в обувката - неудобна е за всички, които се стремят към диктатура. А Петьо, е, Петьо си го знаем от барем 30 години и хич не се е променил, защото развитието му спря точно преди 30 години Интелектуалното имам предвид, иначе на ширина се развива добре.

 6. 1
  | нерегистриран
  5
  -2

  Какво да очакваш от професионален изпълнител на поръчки и истински C2H5OH професионалист.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.