Разгневен мъж взривил колата на адвокат в Монтана заради дело за издръжка


Продължава събирането на доказателства срещу извършителя на взрива в Монтана. Заподозреният по случая е мъж, който е бил разгневен от решения по дела за издръжка.

Това разкри в интервю за bTV адвокатът, чийто автомобил беше цел на атаката. Експлозията избухна в жилищен блок през нощта в неделя срещу понеделник. Щетите са сериозни и се простират далеч извън собствения гараж на адвоката, но все пак пострадали няма.

Потърпевшият Красимир Босев не изключва следващ опит за покушение, въпреки това няма да се откаже от делата си. Той има подозрения за организатора на атаката и ги е споделил с разследващите. От прокуратурата съобщиха за намерени следи и веществени доказателства. Механизмът, по които са предизвикани пораженията, както и дали става дума за взрив или възпламеняване, ще се установи с техническа експертиза.

Това не е първата атака срещу адвоката и колеги от кантората му. Според потърпевшия те ескалират и ако извършителят не бъде категорично установен, може да се стигне и до по-страшни последствия.

Убиецът Джок и новото разделение в България*

Предишна новина

Системата за случайно разпределение на дела остава на грижите на фирмата разработчик

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.