Иван Гешев заяви готовност и занапред да реагира на необосновани атаки срещу прокуратурата

Иван Гешев заяви готовност и занапред да реагира на необосновани атаки срещу прокуратурата
Говорителят на главния прокурор Сийка Милева (отляво-надясно), зам.-главният прокурор Мария Шишкова, главният прокурор Иван Гешев, заместниците на главния прокурор Красимира Филипова и Десислава Пиронева, снимки:ПРБ

На национално съвещание в Националната следствена служба (НСлС), главният прокурор Иван Гешев представи приоритетите на държавното обвинение за настоящата година, съобщиха от прокуратурата.

На съвещанието са присъствали още и говорителят на главния прокурор Сийка Милева, зам.-главният прокурор в оставка Мария Шишкова, както и новите две заместнички на Гешев Красимира Филипова и Десислава Пиронева.

Пред административните ръководители на районните, окръжните и апелативните прокуратури, главния прокурор Иван Гешев е акцентирал върху необходимостта от резултати в борбата с битовата престъпност. Другите акценти, изтъкнати от него, са били разследванията по т.нар. "къщи за гости", горенето на опасни отпадъци и действията на прокуратурата по разрешаването на кризата с водоснабдяването.

Иван Гешев е благодарил за пореден път за изказаната от колегите му подкрепа в процедурата по избора му за главен прокурор и е потвърдил готовността на ръководството на държавното обвинение и занапред да реагира на необосновани атаки срещу институцията и отделни нейни представители.

Повдигнаха обвинения на бившия управител на ВиК-Перник и и.д. кмет през 2019 година за водната криза

Предишна новина

Окръжният прокурор на Шумен, прокурор от РП-Варна и следователи получиха награди от главния прокурор

Следваща новина

Коментари

2 Коментара

 1. 2
  Блеевски. | нерегистриран
  4
  0

  Да, необосновани са. И срещу мен атаките бяха абсолютно необосновани, както Ваньо надълго обоснова преди време по делото КТБ. Има и други необосновани работи, ама Ваньо после ще се обоснове защо са необосновани и колко той е обоснован. Абе обоснована му работа....

 2. 1
  RRR | нерегистриран
  8
  -6

  Верно ли, да не повярваш.До сега се занимава само с глупости, а надежда за в бъдеще нещо да се промени, няма.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.