Адвокатите заявяват желание за ваксинация до 25 февруари

Адвокатите заявяват желание за ваксинация до 25 февруари
снимка:БГНЕС

Адвокатите ще бъдат включени в предстоящото приоритетно ваксиниране на служителите в съдебната система, съобщиха от органа.

За целта е необходимо Висшият адвокатски съвет, в срок до 26 февруари 2021 г., да представи на Националния ваксинационен щаб списък на адвокатите, желаещи да бъдат ваксинирани, с посочване на техните имена, населено място, адрес и телефон.

Поради това от адвокатурата молят колегите си в срок до 25 февруари 2021 г., да подадат в колегията, в която са вписани, заявление/молба с посочване три имена, адрес и телефон за връзка. „В случай, че желаете да бъдете ваксинирани с конкретна ваксина (Модерна, Пфайзер/Байонтех или АстраЗенека), следва да посочите това изрично, като в този случай ваксинирането Ви ще се извърши съобразно наличните количества“, пишат от ВАдвС.

Адвокатските съвети следва да изпратят на ВАдвС, в срок до 13 часа на 26 февруари 2021 г., списък на адвокатите от съответната адвокатска колегия, които желаят да се ваксинират, с посочените в заявленията данни, за да бъдат обобщени и изпратени данните в Националния ваксинационен щаб.

Още по темата

ВСС отчете пред ЕК напредъка по върховенството на закона през ЕИСС и реформата в съдебната карта

Предишна новина

Разбиха нова мащабна нарколаборатория край Пазарджик, прикрита зад копачки за криптовалута

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.