Акциите срещу битовата престъпност продължават както преди извънредното положение


Специализираните полицейски операции за превенция на битовата престъпност и на другите видове закононарушения продължават, както преди извънредното положение, това обявиха във Варна главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов и апелативния прокурор Владимир Чавдаров. Те обясниха :

“С главния прокурор сме си поставили амбициозната цел, не че статистиката ни е лоша, но в края на годината тя да бъде в съвсем други цифри“, каза Иванов.

“В тази връзка, както каза г-н Иванов, основните приоритети, които бяха поставени във връзка със съвместните специализирани полицейски операции под наблюдението на Прокуратурата на Република България по отношение на битовата престъпност, по отношение на лицата с две и повече досъдебни производства, по отношение на разпространение на наркотици, и по отношение на нарушенията на Закона за движение по пътищата – техният интензитет беше намален с оглед извънредното положение. Сега с наши разпореждания са възобновени, изготвени са съответни графици по областни градове“, каза Владимир Чавдаров.

Проф. Огнян Герджиков: В цял свят се краде, въпросът е това да става в прилични рамки

Предишна новина

Възобновяват пътуванията от и до всички гръцки острови

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.