Арабаджиеви остават с „домашен арест“


Спецсъдът отказа да измени мерките за неотклонение на Маринела Арабаджиева и Ветко Арабаджиев от “Домашен арест” в по-леки. Според магистратите все още има опасност те да извършат престъпление, ако са с по-леки мерки за задържане. Двамата са обвинени за данъчни престъпления и пране на пари.

Днес стана ясно, че съпрузите са кандидати за депутати. Маринела ще се бори за място в парламента в Бургас в листата на “Движение заедно за промяна” на Александър Томов. Съпругът є повежда листата на партията в Пловдив-област и Пазарджик. Ветко Арабаджиев обяви, че е избрал партията на Александър Томов, защото идеологиите им били еднакви.

Спецсъдът отказа да измени домашния арест и на Миню Стайков, който е обвиняем за участие в престъпна група. Той също е кандидат за депутат от партия “Бригада”.

Днес се разбра и, че Миню Стайков е осъдил България в Страсбург за прекомерно дълго задържане. Решението не води до плащане на обезщетение.

Оставиха в ареста 15-годишния, обвинен за убийството на дете от Ковачевци

Предишна новина

Наказаха двама за купуване на гласове във врачанското село Краводер

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

 1. 1
  Проф.Николай Слатински | нерегистриран
  0
  0

  Теория и практика на предателството…
  09.06.2021
  Предателите по природа предават заради самото предателство – те с предателства осмислят живота си.
  Предателите по корист предават когато имат полза от това
  Предателите по внушение предават когато това им бъде внушено да го направят.
  Предателите по принуда предават когато бъдат принудени да го направят.
  Предателите по глупост предават когато изобщо не е нужно да го правят и пропускат да предадат, когато трябва да го направят, в опит да спасят кожата си…
  Гешев очевидно е от последния вид предатели. Той катастрофично пропусна момента да предаде ББ и ще приключи мандата си още преди ББ да е станал обект на спецслужбите и съдебните разследвания.
  Гешев е пътник. След като макар по нрав, по корист, по внушение и по принуда да е предател, той пропусна момента да извърши предателство, затова сега него първи ще го предадат.
  Йоще миг ще падне главният прокурор!

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.