Арестуваха български наркодилър във Франкфурт


Четирима наркотрафиканти от България и Албания бяха арестувани във Франкфурт за разпространение на кокаин и крек, като при обиска са открити и няколко хиляди евро в брой, съобщиха от полицията в града. Задържаните са на възраст от 23 до 37 г. След арестите и обиска в скривалище на улица „Таунусщрасе“ като веществени доказателства силите на реда конфискуваха 120 гр. кокаин, 40 гр. крек, везни, мобилни телефони и всичко необходимо за превръщането на кокаин в крек.

Първоначално агентите засекли край гарата двама мъже – на 23 и на 36 г., които продавали дрога. Впоследствие полицаите разкрили и тяхното скривалище с още двама наркотрафиканти – на 27 и на 24 г., на които също щракнали белезниците. Конфискуваната дрога е на стойност около 12 000 евро.

Българите и албанците, които са без постоянно местожителство, изкараха нощта в килиите във Франкфурт, а днес бяха изправени пред съдия.

Пламен Узунов си призна, че брат му има договор с Бобоков за 60 000 лв. годишно

Предишна новина

Крадци упоиха домашните любимци на семейство и обраха апартамента им в София

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

  1. 1
    Савов | нерегистриран
    1
    0

    Германците са пропищели от български банди- наркодилъри, просия, проституция, сутеньорство, кражби, източване на банкомати, измами, грабежи, източване на германската социална система. Тези банди са профилирани, пристигат в Германия от определени "махали", имат си тартори, германците ги третират като "българи", изобщо "отлично" се представяме пред нашите приятели от ЕС. Най-добре е да въведат отново визовия режим, иначе няма оправия, ще страдат изправните граждани. Покрай тези "наши съграждани" и Германия вече не е същата.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.