Арестуваха кмет заради съмнения за блудство с момче

Кмет на плевенско село прекара 72 часа в ареста заради съмнения за блудство с 16-годишно момче. Мирослав Илиев управлява за първи мандат Коиловци и само за четири месеца на поста се забърка в сексуален скандал. Преди ден той бе пуснат с мярка "подписка".
 
Жителите в селото са около 900. Преди осем години Коиловци нашумя, с това че двама негови жители заловиха френски командоси, озовали се в нивите на селото. Сега населеното място е център на сексуален гей скандал. А основни герои са кметът и 16-годишно момче, живеещо отскоро в населеното място.  В Районната прокуратура на Плевен е постъпил сигнал на 2 март, за това че кметът на Коиловци е извършил блудствени действия с непълнолетно лице от същия пол. След проведен разпит пред съдия на жертвата Мирослав Илиев се озовава в ареста за 72 часа и с обвинение. Пред камерата ни той отказа да коментира случая. Не отговори и на въпроса каква е сексуалната му ориентация. Обясни само, че е изненадан от ареста.
 
Неформално кметът посочи кой стои зад обвинението – момче на 16 години, което живее с майка си и баба си в Коиловци.
 
Младежът изясни, каква е ситуацията около скандала. "Правихме някакви работи за пари", сподели то.
 
Обвинението на прокуратурата е по член 157 от Наказателният кодекс, т.е. за извършване на  полово сношение или действия на полово удовлетворение с лице от същия пол, като е употребена за това сила или заплашване. От свои източници, от обвинението знаем, че кметът е правил фелацио на момчето.
 
Прокуратурата ще обжалва наложената му мярка пред Окръжния съд. Мирослав Илиев го грозят от две от осем години затвор. 

Пупинк разкри делата, по които Йонко Грозев е бил в конфликт на интереси*

Предишна новина

Данаил Кирилов на парламентарен контрол заради съдия Миталов

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.