"Атака" ще внесe сигнал във ВСС за съдийката, oсъдила Сидеров


"Атака" ще внесe сигнал до Висшия съдебен съвет (ВСС) заради съдия Теодора Нейчева, която осъди Волен Сидеров и определи той да плати на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов близо 200 хил. лв. обезщетение.Според националистите съдията е свързана с бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, като от партията "започват собствено разследване за корупционни схеми, зависимости и изпълняване на политически поръчки от съдия Теодора Нейчева".Съдия Теодора Нейчева беше командирована от Разград в Софийски градски съд след няколко неуспешно опита преди това. Според "Атака" Нейчева не се е съобразила с факта, че изнесените от Сидеров данни са информации от медиите, а не негови лични твърдения. " Явно с постановената присъда Нейчева се е отблагодарила на своите покровители Цветанов и Борисов, които я назначиха на работа в СГС", пишат още от "Атака".По-рано днес стана известно, че СГС е осъдил Сидеров, че е нанесъл неимуществени вреди на Борисов, твърдейки че той покровителства и пряко се е облагодетелствал от канали за проститутки, канали за наркотрафик, контрабанда и че в резултат на тези дейности е  получил "поток от черни пари, които престъпната дейност осигурява".Лидерът на ГЕРБ коментира по-късно, че "само съдебните дела могат да решат проблема с клеветниците, скоро и други ще си получат заслуженото".

МВР така и не си отряза опашката

Предишна новина

ГЕРБ няма да се коалира с Реформаторския блок

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

 1. 1
  Ето | нерегистриран
  1
  -1

  Ето го още един повод за дело - " Явно с постановената присъда Нейчева се е отблагодарила на своите покровители Цветанов и Борисов, които я назначиха на работа в СГС".

  Но каквото и обезщетение да бъде определено по исковете на Борисов, Сидеров няма да го плати. Ще го плати "Атака" от партийната субсидия, или по - точно всички ние. Честито на печелившите

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.