"Ауди" с маркетингова кампания, вдъхновена от инцидента с колата на Лозан Панов


Българският представител на "Ауди" започна в четвъртък нова маркетингова кампания, вдъхновена от инцидента с липсващите и разхлабени болтове от едната джанта на автомобила на НСО, предоставен на председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов.
Компанията пусна оферта във Фейсбук, от която е видно, че предлага на клиентите си комплект от един секретен и четири обикновени болта срещу 105 лева. Слоганът на кампанията е: "В случай че потрябват".
Както е известно, Военно-окръжната прокуратура отказа в понеделник да образува разследване по случая, приемайки, че болтовете от задната лява гума на "Мерцедес"-а на НСО, зачислен на Панов, са се саморазвили по време на пътуването му от Берковица до София, тъй като пътят бил с неравности и много завои.
Впоследствие "Капитал" съобщи, че от дистрибутора на "Мерцедес" за България са опровергали твърдението на разследващите, че техен специалист е заявил, че саморазвиването на болтовете е напълно възможно в тези условия. От "Силвър стар моторс" уточниха, че това е така, само ако преди това не са били затегнати. Тази част от становището обаче липсваше в постановлението за отказ за образуване на дело, подписано от полк. Спас Илиев.

Разбиха банда ветовски измамници, измъкнали 20 бона и злато от жертви в Търново

Предишна новина

Природата на съд за потопа в Аспарухово

Следваща новина

Коментари

2 Коментара

 1. 2
  Не се излагайте повече пред хората ! | нерегистриран
  4
  0
  До коментар #1 от "капиталист | нерегистриран":
  "Впоследствие "Капитал" съобщи," А чий е този "Капитал" и собствениците му имат ли някаква връзка с Лозан? Много ценен,безпристрастен и достоверен източник!  Искам да помоля специалистите по теорията за "саморазвилите се болтове" да се скрият в някоя миша дупка ,за да не се ядосат онези от седалището на Мерцедес в Щутгарт,че няма да може после държавата да им плаща обезщетенията.То бива ,бива , ама чак толкова "гьонсуратлък" - не бива.

 2. 1
  капиталист | нерегистриран
  2
  -1

  "Впоследствие "Капитал" съобщи," А чий е този "Капитал" и собствениците му имат ли някаква връзка с Лозан? Много ценен,безпристрастен и достоверен източник!

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.