Бареков даде Борисов на главния прокурор


Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков е изпратил сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров с искане за проверка за източването на КТБ и дали Бойко Борисов има връзка с него. Това съобщиха от пресцентъра на движението. Бареков е призовал и министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев да провери дали лидерът на ГЕРБ има досие в НРС.

"Като министър на вътрешните работи бихте ли проверили има ли досие, свързано с тази личност в качеството му на нелегален сътрудник в НРС? "Ако проявите интерес към тези факти ще разберете как това лице се е облагодетелствало от служебните си постове и в какви престъпни деяния е замесено като сътрудник на службите и главен секретар на МВР. Допустимо ли е хора от МВР непрекъснато да сменят амплоато си от полицаи в мутри и обратното?", се казва в запитването на Бареков.

В сигнала си до главния прокурор лидерът на ББЦ пише, че министър Йовчев е породил съмнения за обвързаност на Бойко Борисов с организираната престъпност.

"Освен това, считам, че трябва да призовете г-н Йовчев детайлно да изложи пред обществеността всички факти и обстоятелства, които свързват г-н Борисов с организираната престъпност и да бъде разкрито дали има връзка между изказванията на министър Йовчев за агентурната битност на г-н Борисов и агентурният му псевдоним от службите за сигурност "Мазника", се казва още в сигнала до Цацаров.

Версия: Живакът на Цар Киро - за мръсна бомба

Предишна новина

Студентски изпит отложи делото срещу полицая от Ловеч

Следваща новина

Коментари

3 Коментара

 1. 3
  Радо | нерегистриран
  0
  0

  Хубаво е направил. На Борисов трябва да му се запре малко грандоманския комплекс, че винаги е лошо след него.

 2. 2
  Александър | нерегистриран
  0
  0

  Сега остава да видим Йовчев дали ще изкара някакво досие на Борисов и какво ще пише в него.

 3. 1
  Пепи | нерегистриран
  0
  0

  Да видим дали ще излезе нещо от това

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.