Бащата на Ани призна, че е нарязал трупа ѝ


В продължилите почти три часа допълнителни показания пред следователката, която разследва случая с убийството на 4-годишната Ани Борисова нейният баща Станислав Бакърджиев заяви за пореден път, че не е отговорен за смъртта ѝ, информира GRReporter.info.

В изявления пред медиите неговият адвокат Панайотис Хрисикакис посочи, че според клиента му детето е починало от естествена смърт или "в резултат на нещо друго, което не можем да оповестим в момента".

Адвокатът посочи, че основната част от въпросите на следователката били свързани със случилото се след настъпването на смъртта на Ани. В отговор

Станислав заявил, че само нарязал трупа на детето, без да извърши появилите се в различни медии ужасяващи деяния.

В подкрепа на това негово твърдение е и фактът, че в квартирата, в която живеел няма готварска печка, а само едно малко газениче.

В същото време Хрисикакис отказа да коментира дали Станислав е казал пред следователката, че в унищожаването на трупа му е помогнал приятелят му Николай.

"Той заяви, че е нарязал тялото, но съществуват някои детайли, които не мога да изразя публично. Те бяха част от днешните му показания. Става дума за подробности, които не бяха засегнати в първите му показания".

Адвокатът уточни, че

Станислав останал твърдо зад първоначалното си твърдение, че Димитрина Борисова не е знаела за смъртта на Ани.

По-рано стана ясно, че следователката е получила анонимно писмо, в което се твърди, че Ани може да не е била убита, а продадена на мрежа за трафик с органи или на педофили. Според адвоката то не е нищо повече от опит за предизвикване на шум около така или иначе ужасяващата история.

"Пример за подобно действие е и появата на мнимата психоложка. Вече беше проведено разследване в посока на описаните в това писмо предположения, но не мога да дам повече детайли за това", беше реакцията на Панайотис Хрисикакис.

В хода на разпита на Станислав Бакърджиев в съда пристигна неговата майка Офелия. Тя не успя да се срещне със сина си отблизо, тъй като той беше изведен от задния вход на съдебната сграда. Станислав Бакърджиев бе заобиколен от плътен полицейски ескорт и отведен до полицейската кола, с която бе транспортиран обратно към затвора на остров Корфу.

Намиращи се в съдебния комплекс

граждани наблюдаваха случващото се, а някои от тях реагираха остро при вида на основния заподозрян за убийството на собственото си дете 27-годишен мъж.

Чуха се нападки и възгласи от "защо направи това" и "дано изгниеш в ада" до откровени и тежки ругатни и псувни.

Наркобосове инвестират в контрабанда на акцизни стоки

Предишна новина

ВКС нареди съд за балдъзата на Брендо

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.