Бенчо Бенчев твърди, че случайно се срещнал с Митьо Очите

Бенчо Бенчев твърди, че случайно се срещнал с Митьо Очите
Бенчо Бенчев

Заместник-председателят на общинския съвет на Бургас Бенчо Бенчев твърди, че съвсем случайно се е срещнал с Димитър Желязков, по прякор Митьо Очите. 

В интервю за БНР Бенчев заяви, че се е срещнал с Желязков в хотел "Хаят" в Гърция и Желязков го помолил да го придружи до болница в Истанбул. "Помогнах на болен човек", обясни Бенчо Бенчев.

"Не мисля, че съм виновен, защото в това, че съм се срещнал с Димитър Желязков не значи, че имам нещо общо с него. Това не значи, че и аз съм престъпник.

Стаите ги запази г-н Несрин Узун, запази ги на мое име. Аз го помолих да ги запази. За Желязков бе в една от стаите, тъй като го видях в хотела, че си търсеше стая, но това значи ли, че нещо съм направил? Той каза, че е болен и отива на преглед в Турция!

Пътуваше за преглед. Аз случайно го видях на пътя и го взех! Абсолютно случайна среща. Това съм обяснил на следствените органи. Аз имах една среща в един хотел и тъкмо си тръгвах, някой ме извика по име, обърнах се и беше той. Попита ме къде тръгвам, викам му, тръгвам за Турция. Той ме попита, дали ще го взема в моята кола и ми показа торбичките си каза: "Ще ходя на преглед". Болен човек! Какво лошо има? Не мога да разбера!", коментира общинският съветник от БСП пред БНР.

Още по темата

Будимир Куйович иска предсрочно освобождаване

Предишна новина

Десетки банкери бяха осъдени на затвор във Виетнам

Следваща новина

Коментари

5 Коментара

 1. 5
  Бургазлия | нерегистриран
  2
  -1

  Социалният Бенчо - Ролса , едър земеделец и крупен строителен бизнесмен е омазан в мафиотски лай*а до шия, но прокуратурата някак ослужливо го е проспала и вече всичко е изпрано с омекотител, честито![[_73346_]]

 2. 4
  | нерегистриран
  5
  0

  И един мармот завива шоколада в станиол:)

 3. 3
  На автостоп | нерегистриран
  7
  -1

  Бас държа ,че Митьо му е махнал на автостоп, общинският съветник е спрял от "добро сърце".По пътя към турската граница стопаджията е разказал на Бенчев историята на страданието си, което налага лечение в югоизточната ни съседка."Достоверно и просто" измислено.Мисля че тази версия може да я сглоби и обикновен стажант-юрист,не е нужно дори да имаш адвокат подръка.

 4. 2
  златен телец | нерегистриран
  10
  -4

  Тъпо оправдание, но защо да се мисли по издържано, пред българския съд ще мине. То всичко минава...един си има 600 кила дрога за лична употреба, друг внесъл нови машини, пък го обвинили за стари, трета не знаела, че носи в колата си 70000 еврака. Няма страшно щом имаш пари и положение, всичко минава пред съда.

 5. 1
  | нерегистриран
  12
  -1

  Ей такъв прост новобогаташ като за карикатура... само че си е автентичен...и той ходи с торбички "Маркови" нагоре-надолу...прост народ брей....

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.