Безплатна застраховка професионална отговорност на адвокатите от САК

Безплатна застраховка професионална отговорност на адвокатите от САК

Софийският адвокатски съвет (САС) съвместно със ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп“ и при посредничеството на  „Застрахователен Брокер Би Ай Джи Къмпани“ ООД, стартират за адвокатите от САК подновяване на групова полица за „Професионална отговорност на адвоката“ в сила от 23 януари 2021г., съобщиха от органа. Лимитите на отговорност за едно събитие са 20 000 лв. и в агрегат за всички събития - 20 000 лв. Възможни са по-високи лимити, за които са договорени преференциални тарифи.

Всички желаещи да се включат към тази полица е необходимо да подадат заявление в срок до 22 февруари 2021г. на електронна поща на „Би Ай Джи Къмпани“ - office@bigcom.eu или на ел. поща: register@sak-sas.bg, или на хартиен носител в регистратурата на САК, намираща се на адрес: гр.София, бул. „Тодор Александров“ 137, ет. 2.

В случай, че заявлението се подава на имейл, то задължително трябва да е подписано и сканирано, както и да бъде отбелязано в посочените квадратчета, че адвокатът е съгласен да предостави личните си данни.

За включилите се в груповата полица за „Професионална отговорност на адвоката“ са договорени преференциални тарифи и за други застраховки с ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп“.

За допълнителна информация и въпроси - Аксиния Ботова – Управител на „Застрахователен Брокер Би Ай Джи Къмпани“ на тел. 0884 01 69 44 или на имейл office@bigcom.eu.

Още по темата

Аделина Борисова – Алексиева получи втори мандат начело на РП-Перник

Предишна новина

Трима от групата на Бобокови по аферата „Боклукгейт“ признаха вина и чакат присъди в четвъртък

Следваща новина

Коментари

2 Коментара

 1. 2
  До 1 | нерегистриран
  0
  0

  Ами попитайте председателя на Колегията си или ВАдвС... :D

 2. 1
  Тя | нерегистриран
  0
  0

  Искам да разбера защо за адвокатите в София е безплатен абонамента за Апис и пр., както и за застраховката, а за останалите колегии не е! Все пак всички си плащат вноските, но не става ясно срещу какво.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.