Борисов, Цацаров и Георгиев на работна закуска с посланиците от ЕС

Борисов, Цацаров и Георгиев на работна закуска с посланиците от ЕС
Председателят на ДАНС Димитър Георгиев, премиерът Бойко Борисов и главният прокурор Сотир Цацаров на работна закуска с посланиците на държавите от ЕС, снимка: МС

Министър-председателят Бойко Борисов е провел работна закуска с посланиците на държавите от Европейския съюз, организирана от посолството на Австрия в София като ротационен председател на Съвета на ЕС, съобщиха от правителствената информационна служба. От снимките става ясно, че в разговора са участвали още главният прокурор Сотир Цацаров и председателят на Държавна агенция "Национална сигурност" Димитър Георгиев.

Обсъдени са били актуални въпроси от европейския дневен ред, сред които енергетиката, икономиката, международната политика, сигурността на ЕС, както и стъпките за присъединяване на България към чакалнята на Еврозоната, уточняват още от МС.

ВСС преназначи обвинителите от закритите 11 районни прокуратури на новите им работни места

Предишна новина

Десислава Иванчева и Биляна Петрова остават в ареста

Следваща новина

Коментари

2 Коментара

 1. 4
  До слугинажа | нерегистриран
  9
  -2

  И да триете и да не триете коментари Магнитски

  наближава !

 2. 1
  Въпросче | нерегистриран
  19
  0

  От кога закусващият, в ляво от НЕГО, започна да разбира от енергетика, икономика и международна политика, че е тръгнал да ги обсъжда с посланиците на ЕС? Що дири таз "фигура" на подобен формат при положение, че по закон би трябвало да е политически неутрален.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.