бТВ скандално скри Черния лебед - съпругата на Лозан Панов! Извади ли я през мазето?


бТВ скандално скри тази неделя съпругата на председателя на ВКС Лозан Панов - Елисавета. Тя бе специален гост в предаването "120 минути" дни, след като върза журналистите и не пристигна на пресконференция, която сама бе организирала.
 
Водещият Светослав Иванов обяви два пъти - в началото и в края, че интервюто е на живо. Още от събота обаче в Канал 3 има информация, че интервюто е записано предварително.
 
Въпреки това не допуснахме, че най-голямата българска телевизия ще си позволи да участва в такъв пошъл сценарий с предварително записано интервю, което предполага предварително уточнени въпроси, а защо не и монтаж. Затова и изпратихме репортерски екип в НДК, който да се опита да зададе своите въпроси на г-жа Панова. Тя обаче нито пристигна в сградата на телевизията, нито си тръгна оттам.
 
Така се потвърждава информацията, че интервюто с известната като "Черен лебед" съпруга на съдия номер 1 е на запис и в момента тя гледа телевизия от луксозния си "Артекс". Другият вариант е Панова да се е евакуирала през мазето на НДК.
 
Това е и причината да попитаме бТВ - през мазето ли извадихте Елисавета Панова?
 
Тя отново не успя да отговори на въпросите на медиите, а съпругът й, който определи себе си като "най-минатия" в скандала с апартаментите, продължава да заема поста си. Това става все по-одиозно след днешната поредна грандиозна излагация, в която го въвлече имотната му съпруга.
 
А иначе, в интервюто жената на Лозан Панов обяви, как смята да съди държавата в Страсбург, демонстрира пълно незачитане на институциите, охули главния прокурор и министър-председателя. На въпрос на водещия, защо Панов е част от съдебната система, в която очевидно не вярва, Бети Панова отговори, че съпругът й ще се бори докрай.

 

Бети Панова: Лозан Панов ще съди България в Страсбург

Предишна новина

Недоволство във Войводиново от присъдите на братята, нанесли побой на командос

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.