Булфарма и Правен свят стартират кампания за изследване на магистрати и съдебни служители за COVID-19

Булфарма и Правен свят стартират кампания за изследване на магистрати и съдебни служители за COVID-19

Най-голямата верига частни лечебни заведения в страната, част от групата на "Булфарма" – УМБАЛ "Софиямед", УМБАЛ "Пълмед"-гр. Пловдив, УМБАЛ "Здраве"-гр. Пазарджик, МБАЛ "Здраве"-гр. Велинград, МБАЛ "Проф. Д. Ранев"-гр. Пещера, МБАЛ "Бургасмед" и сайтът "Правен свят" стартират кампания за изследване на българските магистрати и съдебни служители за новия коронавирус COVID-19.

Тестовете, с които ще бъдат осъществени изследванията, са дарение от собственика на лечебните заведения д-р Михаил Тиков.

Във времена на разрастваща се пандемия по света и у нас, в условията на извънредно положение, българските съдии, прокурори и следователи, както и съдебните служители, трябва да продължат да изпълняват конституционните си правомощия, като осигурят нормално функциониране на правосъдието в услуга на българските граждани.

За да бъде гарантирано здравето на работещите в съдебната система, а и на всички граждани, които в настоящата ситуация имат отношения със съдебната власт, лечебните заведения от групата на "Булфарма" и "Правен свят" ще организират в кратки срокове тестване на възможно най-широк кръг от магистрати и служители на съдебната система.

"Правен свят" ще влезе в контакт с административните ръководители на съдилищата, прокуратурата и следствените служби, за да изготви график за тестуване за COVID-19.

"Правен свят" изразява благодарност към д-р Михаил Тиков за жеста и направеното дарение.

За повече информация пишете ни на имейл - info@lwl.bg - или се обадете на телефон: 0877772602

Call Sofiа приема жалби и сигнали до Столична община

Предишна новина

СГП възложи проверка на куриери за завишени такси за доставка

Следваща новина

Коментари

2 Коментара

 1. 3
  Сгс рулз | нерегистриран
  25
  0

  Потвърждавам, че в СГС излезе съобщение днес и наистина ни искат 55 лева за изследването...

 2. 1
  | нерегистриран
  19
  0

  В СГС ПЛАТЕНО ПО 55.00 ЛЕВА!!!!!!