Цветанов напуска Народното събрание

Цветанов напуска Народното събрание
Цветан Цветанов напуска Народното събрание, но остава заместник-председател на партията, снимка: БНТ

Цветан Цветанов обяви в просторно изявление, че няма да има драма за парламентарната група на ГЕРБ от това, че той напуска парламента. "Няма драма от това за сплотеността и единността на парламентарната група на ГЕРБ, защото аз съм избрал да бъда част от каузата ГЕРБ. Това, което съм говорил с председателя на партията, аз ще бъда зам.-председател на партията и председател на предизборния щаб на ГЕРБ", обяви Цветанов в Народното събрание. Той допълни, че е разговарял с премиера Бойко Борисов и го е запознал с решението си във връзка с имотния скандал.
 
"До този момент чух много неща и искам да заявя категорично: всичко, което съм правил, съм го правил ръководейки се от законността и това което да бъде изцяло в обществен интерес", заяви в началото на изявлението си Цветанов. "Откакто се занимавам с политика и съм взимал собствени решения, съм ги споделял с най-близките си хора, които са до мен и това съм направил и днес - да споделя решението си с премиера Борисов", допълни още Цветанов.
 
"Взел съм решение, което да даде възможност да направи всякакво успокоение на всички спекулации, които някой може да тиражира - че Цветанов иска да вземе ГЕРБ, да разцепи ГЕРБ. Винаги съм изповядвал това да бъдем единни. Аз ще бъда зам.-председател на ГЕРБ, председател на предизборния щаб, за да можем да консолидираме всички структури на ГЕРБ. Най-справедливото, най-правилното и най-мъдрото е да излезеш от българския парламент и да правиш това, което си правил през последните 12 години", каза още Цветан Цветанов.
 

 

Още по темата

Юридическият факултет на Софийския университет е Домакин на седмица на правната наука

Предишна новина

Сделката с апартамента на Панова е класическа схема за укриване на данъци*

Следваща новина

Коментари

10 Коментара

 1. 12
  Запознат | нерегистриран
  4
  0

  Той се бореше с враговете си като ги подслушваше незаконно. Толкова се увлече,че падна сам от стола без чужда помощ!Възмездие му казват на това.

 2. 11
  Блажени са вярващите | нерегистриран
  4
  0
  До коментар #1 от "17 мига от пролетта | нерегистриран":
  Честито! И да се радва на новата си придобивка на "Изток".  Сега да му мислят цветчетата в центъра и по места! Плачат си за Запорожката Сеч.

  Ехооо,17 мига от пролетта,(ени протоколите на съветските мъдреци и се просвещавай. центъра каквото каже Щирлиц изпълнява,иначе ще има пращчай григорий ! А центъра ,пие уиски и пуши дебели пури,трупа пачки и всичко е под контрол. тия алабалистики са само ала бала портокала. Радвайте се на слънцето и дишай чест въздух,защото всичко е на кредит от центъра ! Това е положението.Знам,че не ме разбирате и по добре и за вас и за нас. Наздраве!

 3. 10
  | нерегистриран
  9
  -3

  Умря поредната хибридна лъжа:

  „Война между Борисов и Цветанов на 1 апартамент разстояние“ /24 ЧАСА/  Война няма.

 4. 8
  Мухата цеце | нерегистриран
  26
  -1

  Брилянтни обяснения на обвиняем със сълзливо изградена защитна теза, предавани в ефир за Севернокорейските, пардон български тв зрители. И де да имаше прокурор на място. Обаче те плачат тихо за вице вожда

 5. 7
  дядо Йоцо | нерегистриран
  24
  -1

  Ще преборят корупцията. А може и тя да ги тушира.

 6. 5
  Езоп | нерегистриран
  29
  -2
  До коментар #4 от "* | нерегистриран":
  Много тъжно наистина. :(

  изгоря последният бушон преди създателят на Партията за борба против корупцията. Изгоря от претоварване с корупция. Засега веригата на корупционните скандали до Банкя е прекъсната. Въпросът кой и кога ще я възстанови, за да имаме ярко изгаряща звезда от мултимилиардно претоварване.

 7. 4
  * | нерегистриран
  10
  -2

  Много тъжно наистина. :(

 8. 3
  Мунчо | нерегистриран
  27
  -1

  Тази вечер за десерт ще има печен пъпеш.

 9. 2
  Re: | нерегистриран
  14
  -1
  До коментар #1 от "17 мига от пролетта | нерегистриран":
  Честито! И да се радва на новата си придобивка на "Изток".  Сега да му мислят цветчетата в центъра и по места! Плачат си за Запорожката Сеч.

  Така е то. Само с Винету не се получава. Специален поздрав. И следващия път - да си научи урока:  https://www.youtube.com/watch?v=zlQxabDuaTY

 10. 1
  17 мига от пролетта | нерегистриран
  20
  -3

  Честито! И да се радва на новата си придобивка на "Изток".  Сега да му мислят цветчетата в центъра и по места! Плачат си за Запорожката Сеч.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.