Дарик радио в телевизионен вариант с национално покритие

Дарик радио в телевизионен вариант с национално покритие

Дарик радио ще се излъчва и по телевизията, обяви програмният директор на медията Константин Вълков.
Съветът за електронни медии даде разрешение на "Дарик радио" АД за създаване на телевизионна програма с наименование ДРТ (Дарик радио и телевизия) с национално покритие и общ/политематичен профил.
"Нашата цел е създаването на изцяло нова телевизионна концепция, а именно адаптирането на съществуващата в момента радиопрограма, която се излъчва на честотите на Дарик радио в цялата страна, в телевизионен вариант. Някои от предаванията ще бъдат малко форматирани, други - не, за да могат да бъдат адекватни в телевизионна среда. Но опитът на голяма част от нашите водещи, успехът на тези предавания, наличието на радио и интернет за мен е гаранция, че ДРТ ще бъде един успешен и нов телевизионен проект", коментира Константин Вълков.
За успешното развитие на проекта "Дарик радио и телевизия" ще бъдат използвани и нюзкоптерите, които медията купи в началото на годината.
Междувременно на заседание членовете на СЕМ са определили единодушно за маловажно нарушение излъчваното от Българското национално Дарик радио послание на Мадона на английски език и няма да наложат санкция на медията. (Dariknews.bg)
 

 

 


Освободиха от длъжност шефа на ДАИ Тодор Станишев

Предишна новина

News сorporation отчете загуба от 3,4 милиарда долара

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.