Димитрина Шекерева и Борис Михов са новите заместник районни прокурори на Пловдив

Димитрина Шекерева и Борис Михов са новите заместник районни прокурори на Пловдив
Борис Михов (вляво), Чавдар Грошев и Димитрина Шекерева, снимка:ПРБ

На 4 януари 2021 г., Димитрина Шекерева и Борис Михов встъпиха в длъжност като заместник административни ръководители на Районна прокуратура – Пловдив.  Те бяха избрани с решение на Прокурорската колегия на ВСС на 16 декември 2020 г.  Районният прокурор Чавдар Грошев пожела на новите заместници успешна и ползотворна работа, съобщиха от обвинението.

До момента Димитрина Шекерева беше районен прокурор на Районна прокуратура – Карлово, а Борис Михов – заместник-административен ръководител на Районна прокуратура – Асеновград. От 1 януари 2021 г. районните прокуратури в Карлово и Асеновград  станаха част от Районна прокуратура – Пловдив като Териториални отделения.  Магистратите и съдебните служители остават да работят на същите места, където и досега в двата града. Гражданите вече могат да подават своите жалби, заявления и други документи в Териториалните отделения в Карлово и Асеновград, а така също и в гр. Пловдив.  

Още по темата

През 2020 г.: Ръст на жалбите до омбудсмана срещу ЧСИ, колектори и фирми за бързи кредити

Предишна новина

Зов за помощ: Проф. Божана Неделчева се нуждае от подкрепата на студенти и приятели

Следваща новина

Коментари

3 Коментара

 1. 3
  Не е зле да видим биографиите им, нали? | нерегистриран
  0
  -5

  Но тук едва ли. Очаква се от подобни люде да владеят поне два езика, различни от майчиния, да са писали книги, статии и изследвания.

 2. 2
  Васил Гатов | нерегистриран
  6
  0

  Колегата Михов го познавам добре, познавам и работата му и впечатленията ми за професионалния му капацитет са много добри. С колегата Шекерева не се познаваме, но желая и на двамата "на добър път по тежкото прокурорско трасе". Да не забравят, че най-напред трябва да са Човеци, а след това всичко останало. И с най-добри чувства нека да бъдат здрави и да имат късмет. И да бъдат добри професионалисти. И справедливи, разбира се. Успех, колеги.

 3. 1
  RRR | нерегистриран
  2
  -2

  Кефят костюмарчетата.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.