Доживотен затвор грози двамата американци, изтезавали 13-те си деца в продължение на години

Доживотен затвор грози двамата американци, изтезавали 13-те си деца в продължение на години
Дейвид Търпин, на 57 години, и 49-годишната му съпруга Луиз, бяха арестувани в неделя 

Доживотен затвор грози двамата американци, изтезавали 13-те си деца в продължение на години. Това съобщи прокурорът от калифорнийския окръг Ривърсайд, Майк Хестрин, цитиран от Франс прес.

Ако бъдат признати за виновни по всички повдигнати им обвинения в изтезание, малтретиране и незаконно лишаване от свобода на деца и възрастни хора, всеки от двамата ще получи между 94 години и доживотен затвор, съобщава БТА.

Дейвид Търпин, на 57 години, и 49-годишната му съпруга Луиз, бяха арестувани в неделя в град Перис, на 110 км югоизточно от Лос Анджелис, след като една от дъщерите им успя да избяга от къщата и повика полиция.

Родителите са изтезавали години наред децата си, на възраст между 2 и 29 години. Държали са ги до такава степен недохранени, че им е спрял растежът и са получили увреждания на нервната система. Понякога са ги оковавали с вериги за леглата им месеци наред, без да ги пускат до тоалетната и без да им дават да се къпят повече от веднъж в годината, каза прокурорът, цитиран от Асошиейтед прес.

Двамата обвиняеми се явиха вчера следобед пред съд в град Ривърсайд и пледираха невинни. Следващото им явяване пред съда ще бъде на 23 февруари. 

Показали на депутати филм как цистерни с гориво пресичат страната, но системата на митниците не ги засича

Предишна новина

Истанбулската конвенция е куфар с двойно дъно*

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.