Двете Специализирани прокуратури се обявиха в подкрепа на Иван Гешев

Двете Специализирани прокуратури се обявиха в подкрепа на Иван Гешев

С безпрецендентна позиция в подкрепа на зам.-главния прокурор Иван Гешев за главен прокурор излязоха магистрати и служители от Специализираната и Апелативната специализираната прокуратура.

Под становището са се подписали 137 души, сред които са и ръководствата на двете обвинения. В позицията си, те посочват, че Иван Гешев "винаги е подкрепял работата на магистратите и съдебните служители".

"Г-­н Гешев е човекът, който наравно с нас отстоява позициите на прокуратурата в съдебна зала. Г­-н Гешев е колегата, който участва в досъдебната фаза на процеса ­и като редови магистрат, и като ръководител, осъществявайки методическо ръководство и контрол, съобразно задълженията си", пишат прокурорите, следователите и служителите от органите на специализираното правосъдие.

Магистратите и служителите са убедени в професионалните и нравствени качества на Гешев и призовават членовете на ВСС да не се поддават на "недопустимия натиск от политически и икономически субекти", който е оказван върху зам.-главния прокурор.

Още по темата

Задържаха за данъчни измами основния свидетел по делото Суджукгейт

Предишна новина

Лозан Панов лично отиде в Пловдив да си избира председател на Окръжния съд

Следваща новина

Коментари

5 Коментара

 1. 5
  RRR | нерегистриран
  5
  0

  Да ти е честит Мирославчо Илиев от новите попълнения, гения на правото.САчката Кънев ще направят тотален тандем, хем са Елховски чада и двамцата.

 2. 4
  ... | нерегистриран
  4
  -5
  До коментар #3 от "RRR | нерегистриран":
  Те и на конкурсите едно време писаха глупости, сега са още по-зле-само районници.Все едно са втора РП в София.  Абе на теб не ти ли писна да се правиш на умен по всяка тема бе?

  Освен по форумите,май си много далече от правото...

  Районник такъв!!!

 3. 3
  RRR | нерегистриран
  9
  -4

  Те и на конкурсите едно време писаха глупости, сега са още по-зле-само районници.Все едно са втора РП в София.

 4. 2
  ( (((( ; | нерегистриран
  18
  -4

  Има си хас ! И те са всите СЕВЕРНОКОРЕЙЦИ !

 5. 1
  | нерегистриран
  23
  -6

  Доста лош стил - на първо място се подписва и.д. ръководителя и после кой смее да не подпише под него. Главно командировани и съдебни служители. Който не слуша - на почивка в Самоков

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.