Фейсбук: Детенце, лягай и гаси, че ще дойде Валери Симеонов


Едните викат "На̀ им на тия наркомани по морето", други плюят поредния оправяч на всичко

Войната на децибелите, която вицепремиерът Валери Симеонов обяви със среднощната си акция в Слънчев бряг, като затвори култови заведения заради шума, който вдигат, предизвика реакцията на стотици българи в социалните мрежи. Ето част от тях:

Dimitar P. Filipovski: Валери Симеонов е постановил град Шумен да преосмисли името си.

Драгомир Симеонов: Не може да отречете, че ако не беше акцията на Валери Симеонов, кога иначе щяхте да чуете скандирания "Оставка" и "Бедрум" наедно?

Dinko Gospodinov:

Кръстили го

Тихомир на дядо

му Валери

Симеонов

Mariela Nordell: Викам на детето: "Лягай и гаси, че сега ще дойде Валери Симеонов!".

Ognyan Minchev: Мрежата се тресе от подигравки и възмущения относно акцията на Валери Симеонов за затваряне на няколко мутренски диско и чалга дупки в 500 000-ната свинщина "Слънчака". Имали били право да "работят" след полунощ. Оставям настрана дали подобна дейност трябва да се осъществява начело с вицепремиер. Искам само да попитам в коя нормална страна мутрите имат право да тероризират по всякакъв начин останалата част от населението - включително с мощен шум: техно, чалга, крясъци, мотоциклети без заглушители? Има ли някакъв ред и закон в страната, в която живеем? Всеки ли може да прави каквото си иска и когато си иска? Ама било курорт - е, като е курорт, там няма ли хора, които са отишли на почивка? Тези хора права нямат ли? Отишъл е Валери Симеонов, защото местното РПУ козирува на мутрите - вместо да ги контролира. Както и нашето РПУ, твоето РПУ и всички останали РПУ-та. Да нападаш някого само защото не ти харесва, се нарича аргумент ad hominem и е забранен за сериозна дискусия. Не ме интересува дали е отишъл Валери Симеонов, или някой друг - браво на него, че е отишъл! А вие оплаквайте мутрите, че им дръпнали шалтера в 2-3 часа след полунощ - за да могат "почиващите" да дремнат няколко часа до изгрев слънце.

Борислав Георгиев: Едните викат "Нека им е на тия наркомани и пияници по морето", другите плюят поредния оправяч на всичко... А някъде по средата

разни

чиновничета

не си вършат

работата

Сеир да има.

Mira Kamburova: Абсолютната разпасаност по морето е факт и това, че не е работа на вицепремиер да обикаля като санитарен инспектор по кръчмите - също.

Недялка Димитрова: Задавате ли си въпроса защо другите преди него нямаха дупе да го направят? Браво на Валери Симеонов!!!

Димитри Бурдин: Ми не се научихте, че Слънчев бряг не е за отдих, а за як купон и забавление - който иска да си почива, да ходи другаде.

Konstantin Kostadinov: Слънчев бряг е град за младите и това ли искат да ни вземат!

Slavi Tenev: Мрънкаме, че няма държава, но когато някой ни наложи дисциплина, което всъщност е в основата на една държава, веднага ръмжим.

Iskren Najdenov: До Валери Симеонов: Иди в Созопол в началото на Стария град, но в 1 през нощта. Да видиш там какъв ужас е със силната музика. Арестувай кмета, който позволява това безумие, и ченгетата, които се правят на глухонеми. И цял живот ще гласувам за теб!

GringoStar:

Браво на

държавата!

Някой от вас да е чувал в просъница думкането на монотонен ритъм в 2 ч през нощта?!! Е, ако не сте, пожелавам ви го! Ама когато сте най-скапани и утрепани от поредния трудов ден. А сега пак се замислете дали това е показна акция, или просто народът е пропищял от прекрасната дандания всяка вечер?! Във Варна все още има хора, които денем бачкат, вечер спят!

Паисий: Валери като един Крум страшни слага ред и отчет сред родните мутри. Спешно взима уроци по езда, така и границата ще е по-достъпна.

Коментари Сподели Приятел

Tweet

Българин ще лежи 14 г. във Великобритания за трафик на хероин

Предишна новина

Ключът на Цветан Василев към закона Магнитски

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.