Фирма мами с продукт, който "възстановява" увредени ставиВ редакцията на Българското национално радио в Русе е получено писмо от Нено Керин, жител на село Трилистник, Пловдивско. Господинът и съпругата му прочели в централен всекидневник статия, всъщност реклама, която описва откритието на проф. Джеймс Рейнолдс от Чикагския университет, което възстановява увредените стави. В същата публикация са поставени снимки на доволни пациенти – една, от които Мария на 74 години от Русе.

Ако разберете коя е, ако знаете коя е, поговорете с нея дали това е вярно, дали лекарството наистина е подействало или са измислени хора и използват само снимките – каза в телефонен разговор господин Керин.

Мариите на 74 години в Русе са значителен брой, но това изобщо не пречи на рекламодателите да посочат някоя от тях за много доволна, разочарована от лекарите и вече ходеща нормално и без болка. Снимките на всички хора, публикувани във вестника, са взети от интернет. Още по-интересно е дали такъв професор съществува. В специализираните справочници има двама с това име. Единият е млад невролог от Канада, който прави клинични изследвания на клетъчните механизми в неврохирургията, а вторият д-р Джеймс Рейнолдс е от Сан Франциско и е специалист по ортопедия, като тясната му специализация е хирургия на гръбначния стълб. Посоченият във вестникарската статия проф. Рейнолдс от Чикаго не съществува, потвърдиха от Департамента по медицина.

АССГ е оставил в сила повишението с 29,6% на цената на газа от 01 април 2017 г.

Предишна новина

Двама, пребили и ограбили игумен, влизат в затвора

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

  1. 1
    ppadvokativarna | нерегистриран
    0
    0

    http://www.google.com

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.