10 Коментара

 1. 10
  Христов,към клюкарите матистрати | нерегистриран
  0
  -1

  Ало магистрати,посочете нещо конкретно.Страх ме лови,като си помисля такива да ми раздават правосъдие.От злобата се оскотява,от казана истина -преследване до дупка от прокуратура и съд.

 2. 9
  BG news | нерегистриран
  1
  -1

  Инспекторка се залюби с шофьор!!!

 3. 8
  знаещ | нерегистриран
  0
  0

  Караиванова май че много боцка в очите гербови. Явно гербовите синчета и дъщери трябва да се внедрят на топлите местенца в Темида. Не че по принцип се критикува, а по интерес.

 4. 7
  вътрешнопартиен контрол | нерегистриран
  0
  0

  Същото се отнася и за кандидатите на ДПС и НДСВ.

 5. 6
  магистрат | нерегистриран
  0
  0

  Инспекторат-да, но не с такива като бившата комунистка Караиванова! Тя е срам за съдебната система-с поръчковите си проверки! Който магистрат се опълчи срещу силните на деня, веднага Караиванова послушно изпълнява указания този смел магистрат да бъде окалпазен! Затова и собствената й дъщеря не иска да знае и чуе за нея! И тази женица БЕЗ МОРАЛ оглавява Инспектората ! Позор за бедната ни съдебна система!

 6. 5
  независими експерти | нерегистриран
  0
  0

  ИНСПЕКТОРАТ

  КЪМ ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ

  Структура > Главен секретар

  Васил Ангелов Велев

  http://www.comdos.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=359&Itemid=47

  Три имена Васил Ангелов Велев

  Структури, в които е осъществявано сътрудничеството ДС, управление VI-I-I; управление VI-VI-I

  Качеството, в което е осъществявано сътрудничеството-секретен сътрудник Съдържател на явочна квартира

  Псевдоними Младост

  Документи, въз основа на които е установена принадлежността към органите по чл. 1 Рег. дневник; картон обр. 6; писмо вх. № 1040/ 28.02.1990 г. за унищожаване с протокол № 28/ 1990 г. за унищожаване материалите на Я/К "Младост".

 7. 4
  моралист | нерегистриран
  0
  0

  Цялата съдебна система е много прогнила. Лек едва ли ще се намери. Нужна е ампутация , и тя трябва да започне от преподавателите и правни гурута. Иначе един ден недоверието в магистратите ще прерастне в неподчинение.

 8. 3
  един | нерегистриран
  0
  0

  Озлобени,нереализирали се бивши прокурори и адвокати правят абсолютно неверни твърдения в докладите си по проверките в съдилищата. А прокурорите безгрешни ли са? Не съм чул да се критикуват прокурори за несвършена или недобре свършена работа. Все си измиват ръцете със съдиите-те са некадърните,неморалните и виновните за провала на реформата.

 9. 2
  допълнение | нерегистриран
  0
  0

  Също така, всички т.нар. "експерти" в ИВСС са активисти на БСП, а на ръководни длъжности в администрацията са назначени дори агенти на ДС, и то 20 години след 10.11.1989г.

 10. 1
  Съгласен | нерегистриран
  0
  0

  На корупция мирише при назначаването на Караиванова в Инспектората на ВСС, в МП и в "Инф. обсл." АД. Тези които назначиха Ал. Петров, така нар. "Трактор", които правиха заменки на гори и т.н. назначиха и Ан. Караиванова. По тяхна полъчка инспектората прави поръчкови инспекции.

 11. 0
  ..... | нерегистриран
  0
  0

  ..."Караиванова заяви, че там "много мирише на корупция". Май наистина е време ССБ да излезе с принципна позиция, относно изявленията на г-жа Караиванова,защото струва ми се, все по явно взе да се изживява като Торквемада.Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.