4 Коментара

 1. 5
  AngelGB | нерегистриран
  0
  0

  Мургина си отива? Това да не е нова песен на Васко Кръпката? Той пееше, че комунизмът си отива, ама май вече Васко го няма, а комунистите са постоянно на власт.

 2. 3
  Гений | нерегистриран
  0
  0

  Не само Мургина, погледнете Бойко и неговите хора, общинските му съветници и кметовете, преяли с власт. Общинските съветници от ГЕРБ в предишния мандат бяха членове на икономичмески мнозинства , сега се кипрят до мутрата. Погледнете Радослав Тошев - сина на Тошо Тошев - главен радактор на "Труд" - в предишния мандат - общински съветник от Гергьовден, сега ГЕРБ, Данаил Кирилов - преди БСП, сега ГЕРБ, Орлин Вилхелм Иванов - преди ССД, сега ГЕРБ, изобщо ги е събрал отбор юнаци. Това ако не е политически чадър - здраве! И той ще говори за политика - смешен пожарникар! Наглостта на тази престъпна мутра няма никакви граници! Да си отива при пуйките в Банкя! Овчар!

 3. 2
  МАРИЯ ДИМИТРОВА | нерегистриран
  0
  0

  НЕ САМО МУРГИНА ВСИЧКИ РЪКОВОДИТЕЛИ ПО РЕГИОНАЛНИ И ОБЛАСТНИ ДИРЕКЦИИ НА НАП И МНОГО РЪКОВОДИТЕЛИ НА ДИРЕКЦИИ ВСИЧКИ СЕ ПРЕДСТАВЯТ МНОГО МИЛИ МНОГО ДОБРИ А ВСИЧКИ СА СЪС ПО НЯКОЛКО ВИЛИ С ПО НЯКОЛКО ЕКСКУРЗИИ В ЧУЖБИНА С ПО НЯКОЛКО КОЛИ МНОГО ИМА КАКВО ДА СЕ РАЗСЛЕДВА В ТАЗИ ИНСТИТУЦИЯ НАРЕЧЕНА НАП РАЗБИРА СЕ АКО НЯМА ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ЧАДЪР

 4. 1
  Иван Рачев | нерегистриран
  0
  0

  Аз съм редактор в "Правен свят" и се занимавам точно с такава "материя". Ако имате нещо по-конкретно за споделяне или някакъв набор от документи, съвсем спокойно може да ми се обадите на 0889/375 381, ще си поговорим малко по-конкретно и ще направим каквото трябва. В борческия Русенски регион имаме достатъчно добри приятели, които също ще помогнат с каквото трябва.

 5. 0
  M Bfrisova | нерегистриран
  0
  0

  Не е никак трудно за електората да разбере, че е налице източване на ДДС с помощта на висши чиновници и покровители. Елементарна справка в публичния регистър по ДДС на НАП показва няколко фирми от прочутия град Ветово, които са с актуална регистрация без да е посочен адрес. Това за обикновените данъкоплатци е невъзможно. Така тези фирмички предлагат китайска техника менте, пробутаниа през митница като дрехи. Толкова ли е трудно да се види че из цялата държава по улици, паркинги и пазари се върти луда търговия с моторни триони и храсторези, имитация на световноизвестви марки. Никой не пожела да се заинтересиува как на Дунав мост бяха конфискувани 139 машини, собствеността нае които се доказва с фактура от фирми фантоми. Ако някой се разрови в тази сфера ще изчисли, че от тази покровителствана от отговорни лица незаконна търговия се укриват обороти в особено големи размери, оттам дължими мита, данъци и не на последно място се унищожава законния бизнес на официалните вносители на въпросните марки. В България никой не защитава търговската марка и няма да е много далеч момента, в който Европейската комисия ще ни наложи санкция за това, тъй като производителите на оригинарните марки са именно от страни в ЕС. На тази тема може да се направи едно добро журналистическо разследване, което да покаже че не само храната в държаваета ни е некачествена и за съжаление обикновеният българин, поради ниския си жизнен стандарт позволява да бъде доброволно ограбван с ясното съзнание, че техниката която купува не отговаря на нито един стандарт за качество.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.