54 Коментара

 1. 55
  ........ | нерегистриран
  0
  0

  За този месец няма, ще ги дадат през април вероятно.

 2. 54
  Dani Jeleva | нерегистриран
  0
  0

  Вярно ли е, че няма да изплатят средствата за СБКО

  за месец март, както и че не отпускат средства за никакви разходи, освен заплати?! А от това следва ли, че следващият месец няма да изплатят и заплатите?!

 3. 53
  офф | нерегистриран
  0
  0

  тъй е то, като ни висш съдебен съвет, ни министър като света имаме /гледах "коментар" на министъра по тв-то преди дни, когато ЦЦ и АА издъниха медиите да си защитават подопечните от МВР и МО - нашият министър само махна неопределено с ръка и изчезна в тълпата журналисти, даже две членоразделни думи не се чуха/. и да се скъсваме от работа - умря циганката...

 4. 52
  милостив | нерегистриран
  0
  0

  Много сте жестоки... Кой ще му го преведе това на лекоатлета?! А по темата - понеже виждам, че вече на много хора наистина им е писнало от отношението, което се насажда към нас - май вече е време да пренесем протеста от виртуалното в реалното пространство

 5. 50
  Елена | нерегистриран
  0
  0

  http://www.venice.coe.int/site/main/texts/JD_docs/CCJE_Opinion_1_E.htm

 6. 49
  Елена | нерегистриран
  0
  0

  Това е за специалиста по лека атлетика:

  http://www.coe.int/t/e/legal_affairs/legal_co-operation/administrative_law_and_justice/Texts_&_Documents/Conv_Rec_Res/Recommendation(94)12.asp

 7. 48
  друг съдия | нерегистриран
  0
  0

  Стачка колеги.Това му е майката.Докато търпим и мълчим и "подаваме бузи" както се изрази един член на ВСС всичко ще си продължава по старому.А за ВСС въобще не ми се говори.Толкова са се уплашили и свили, че ги е страх от собствената им сянка.Уважаеми членове на ВСС подайте си колективно оставката , върнете се на старите си работни места и оглавете протеста на колегите си ако искате да запазите и малкото уважение към вас.

 8. 47
  съдийка саксийка | нерегистриран
  0
  0

  Хъм, положението не отива на добре, колеги, време е да се събудим, малко да си вдигнем носовете от делата и да отидем да протестираме и ние - вода ли ще пием, тогите си ли ще размахваме,незнам, но време е тия откровени подигравки с работата ни в системата да спрат! То не бе ЦЦ, то не бе ББ, то не бе самия ни кадрови орган - който от известно време се чудя за какво въобще е сложен! Защо не се замислят какво ще се случи в държавата ако всичките тия 13 000 души /квалифицирани под общ знаменател корумпирани, мързеливи и хрантутници на държавна издръжка/ спрат да работят - тогава няма да има кой да пуска тия, които хората на ЦЦ хващат, нали, няма да има кого да гонят за неразгледани "знакови дела", няма да има върху кого да изливат ежедневна помия! Направо се самозабравиха, а ние търпим и мълчим като някакво стадо. Докога така, колеги???? Докога????

 9. 46
  една | нерегистриран
  0
  0

  Брюксел отново критикувал съдебната система и особено ВСС. Кой да се застъпи за вас? ВСС никой не го слуша. Обърнал се е само на раследващ орган по слухове от медии. Министърката подтичва подир ББ и приглася на ЦЦ. Жалко че страдат честните. Ще го отнесат, така и така никой не ги разбира.

 10. 45
  & 22 | нерегистриран
  0
  0

  Вчера вечерта гледах издевателствата на Бареков и Диков над един съдия от ВАС. Срамна и ужасна гледка. През цялото време съдията доказваше, че "няма сестра". Обвиняваха го, че е бил на една маса в заведение с един от "братята" Галеви. Оказа се, че е е бил през една маса, влязъл е пръв, бил е със сина си и приятел, излязъл след час и половина, лично си платил сметката с кредитна карта и т. н. т. Но през цялото време т. н. "разследващи журналисти" се опитваха да го дискредитират.

  Тъй като няма кой да ни защити - министърът си гледа собствения интерес и не й пука за нас, а ВСС постоянно е дискредитиран от управляващите, за да заменят сегашните му членове с послушковци на правителството, е време да се вдигнем сами в своя защита. Не само за социалните си права, но и срещу помията която се излива срещу нас от обществото, което напоследък се забавлява с издевателствата над нас. Направо сме в сценарий, подобен на културната революция в Китай.

 11. 44
  Антидянков | нерегистриран
  0
  0

  Цв.Цв.: "До като съм министър няма да позволя намаляването на социалните привилегии на полицията и армията". Значи ли това, че както си мълчим само ние ще оперем пешкира ?

 12. 43
  съдия | нерегистриран
  0
  0

  не мога да си обясня мълчанието на ВСС след всичките помии, които се изляха за съдебната власт, включително и т. нар. антикризисни мерки на правителството, които пряко засягат установения с Конституцията статут на органите на съдебната власт.Явно този ВСС не е независим орган, затова трябва да напуснат!

 13. 42
  съдия | нерегистриран
  0
  0

  До котка.Няма да е танто за кукуриго ами поне 200 лева минус.Затова съм възмутен от поведението на ВСС.Да вземат някакво отношение да изразят някакаво мнение.Ако те не ни защитят и организират за протест срещу това безумие по- добре да си ходят.

 14. 41
  До Павлова | нерегистриран
  0
  0

  Сигурно "два пъти магистърката" й се иска да я клати шофъор от съдебната система!

 15. 40
  веселяк | нерегистриран
  0
  0

  Павлова, какви са тия шофьори в съдебната система, бе? Ние имаме служебен велосипед. Сериозно

 16. 39
  котка | нерегистриран
  0
  0

  Аз не съм чула да има такова решение, напротив коментира се че ще бъде факт, но като удържат осигуровките ще е танто за кукуриго...

 17. 38
  съдия | нерегистриран
  0
  0

  Областните управи са подчинени на МС ако не се лъжа, тъй като областните управители се посочват от правителството.Затова моля обърнете се към вашия ментор/ или тартор/ ББ да ви оправи заплащането.Не се занимавайте с несвойствени дейности като коментар на други , по -интелигентни от вас хора.Прекалено много подражавате на ББ и ЦЦ а това не говори добре за психичното ви здраве.

 18. 37
  judge | нерегистриран
  0
  0

  да , ама госпожата Павлова е два пъти магистър!!! Затуй областните ни управи са толкоз добре

 19. 36
  Елена | нерегистриран
  0
  0

  Госпожо Павлова, очевидно и "два пъти магистри" е прекалено малко, за да се научите поне да пишете грамотно. Когато адресирате злобата си към 13 000 души (толкова са работещите в съдебната система), трябва да употребите не главно, а малко "в" - това граматическо правило се преподава още в началното образование. Запетаите също не са Ви сила, а и бъркате буквите...

 20. 35
  Павлова | нерегистриран
  0
  0

  Трябва да Ви се отрежат заплатите.Не заслужавате тези заплати.какво да кажем за другите които работим в областни управи и общини имаме Вашето образование /два пъти магистри/че и повече, а получаваме по малко от един шофъор в съдебната система.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.