7 Коментара

 1. 7
  ч.л | нерегистриран
  0
  0

  Моля, посъветвайте ме за горното писано. А най вече , че бях подведена от колежка и съпругът и да им изтегля кредит от банка за бизнес Прокуратурата прекрати с постановление преписката, тъй като те не отричат това, но в момента е било криза и нямат възможност да ги изплащат.В момента се крият и не мога да ги открия къде се намират.Имуществото им е разпродадено по други изпълнителни дела и в момента не притежават нищо. Моля, Ви как да постъпя.Посъветвайте ме.Мога ли да пусна жалба до главна прокуратура или окръжна наново да бъдат издирени и разпитани какви им са намеренията и могат ли да ги осъдят за измама, тъй като са подвели и измамили много хора и приказките им бяха ще ни вземете цървулите.

 2. 6
  Ч.Л | нерегистриран
  0
  0

  Благодаря Ви. Това го направих.Хванах си адвокат .Образувах изпълнително дело при ЧСИ.В момента всичко беше разпродадено от Банки и не притежават никакво имущество. Адвоката каза , че няма какво да им вземеме.Посъветвайте ме как да постъпя.

 3. 5
  Кака Роска | нерегистриран
  0
  0

  Закон в България за това което ви е проблем има, за това не се стискайте ами се обърнете към адвокат.

 4. 4
  ч.л | нерегистриран
  0
  0

  Подведена бях от съдебен служител да и изтегля кретит от банка.Напусна работа, след като престана да внася вноските към банките.Пуснах жалба до прокуратурата за измама.Прекратиха постановлението, тъй като не отричат, че ми дължат суми към банката, тъй като договора беше на мое име.Имам посдисана записна заповед и образувано изпълнително дело при ЧСИ.В момента работят без трудви договори на морето.В България няма закон с който да бъдат осъдени и задължени да си плащат задълженията.Мога ли да изпратя жалба до Страсбург, тъй като същите са измамили много хора и продължават да мамят и лъжат.Не им пука , че имат задължение към банки и часни лица.Какъв е редът за жалбата, какви такси би следвало да се внасят и адвокат трябва ли да си хвана.

 5. 3
  Мая Николова | нерегистриран
  0
  0

  Щом подадете жалба до Страстбург, трябва да получите писмо, с което потвърждават вашата жалба. Поискайте това писмо от адвоката си.

 6. 2
  Георги П | нерегистриран
  0
  0

  Благодаря за отговора, но все пак се надявах да имат email и да приемат официални запитвания на него. Някой знае ли нещо по въпроса?

 7. 1
  Мери | нерегистриран
  0
  0

  Адресът на Съда е:  The Registrar

  European Court of Human Rights

  Council of Europe

  67075 Strasbourg-Cedex

  France  Fax: +33 (0)3 88 41 27 30  Можете да направите запитване на български, английски или френски. Има българска правна секция в Съда.  По името Ви като страна би следвало да Ви намерят и отговорят на въпроса Ви.  Успех с делото!

 8. 0
  Георги П | нерегистриран
  0
  0

  Как бих могъл да проверя, дали адвокат, който бях наел, е подал жалба в страсбург относно загубено от мен (него) дело за задължение към топлофикация Пловдив, при положение че той не ми предоставя нищо освен думата си, на която не вярвам?

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.