1 Коментара

 1. 1
  Сократ | нерегистриран
  0
  0

  Славчо, правилно мислиш - иди при адвокат <img src="/i/icons/face-wink.png" alt="" border="0" />

 2. 0
  Славчо | нерегистриран
  1
  -1

  Здравейте,

  имам проблем и се надявам някой запознат да ме насочи какво да правя.  Баща ми почина преди няколко дни. През 1993-1995г. не съм много сигурен, коя точно е годината с регистрираната на негово име фирма (ЕТ) е изтеглен кредит за една доста сериозна сума пари. Няма направена нито една вноска по този кредит. С майка ми са разведени и сега аз оставам негов наследник и незнам какво да правя. От банката преди около 2 години беше получено известие за тези задължения и ние с майка ми всъщност тогава разбрахме, че съществува такъв кредит. Не знам оттогава дали са го търсили пак и дали изобщо е говорил с банката, знам само, че не е правено никакво плащане откакто е усвоена сумата преди 15 а може би и повече години.

  Какво ще се случи с този кредит ако се откажа от наследство, имам ли право да направя това въобще и дали може да има някакви сериозни последствия за мен при положение, че е минало толкова много време?

  Притеснен съм доста и мисля да отида за консултация при някой адвокат, но все пак реших, че и тук може да чуя нещо полезно.  Благодаря предварително.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.