3 Коментара

 1. 3
  АнгЕл | нерегистриран
  0
  0

  Благодаря ти за вниманието. Идеята ми е дали съществува някаво законово ограничение за това, защото в големия обем нормативна уредба по въпроса няма нещо конкретно или близко до това, или просто всичко това е въпрос на догорваряне между Наемател и Наемодател и между Дставчика на ток и Наемодателя.

 2. 2
  СИЛНИЯ | нерегистриран
  0
  -1

  Отчита ли някой, че наемателя не е придобил имота си даром и се е трудил за да го има. Та да дойде някой, дето ще си търси правата.

  В случай, че отговорите не засягат точно темата, моля да ме извините и поради непълно зададеният въпрос.

 3. 1
  СИЛНИЯ | нерегистриран
  1
  -1

  Правото е на силния. Може ли наемателя да е неизряден и наемодателя да не може да го ограничава/изгони/. Аз постъпвах по същият начин с наематели, дето се бореха за правата си, вместо да плащат. И започнах също от тока. След това свалих прозорците и вратите/а беше зима/. И когато и това не помогна, си разглобих и оборудването.

 4. 0
  АнгЕл | нерегистриран
  0
  0

  Здравейте,

  Ще съм много благодарен, ако получа отговор или поне някаква насока по следния казус: Може ли Наемодатела да спре захранването на Наемател на обект в търговски център (Наемодателя е търговския център), при положение, че наемодателя е привилигирован потребител по смисъла на ЗЕ и доставя "енергийни услуги" на въпросния Наемодател.

  Благодаря Ви!

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.