41 Коментара

 1. 41
  до служител в съда | нерегистриран
  0
  0

  е как къде - при Цв. Цв. направо...

 2. 40
  служител в съда | нерегистриран
  0
  0

  Искам да питам знае ли някой къде ще се подават документи за започване на работа във този "сец.съд."

 3. 39
  Прокурор | нерегистриран
  0
  0

  Мда.. разбирам, колега. Очевидно трябва да си опресня познанията по география.. <img src="/i/icons/face-smile.png" alt="" border="0" />))

 4. 38
  съдия до прокурор | нерегистриран
  0
  0

  не е необходимо да съветвате Христов за адвокат, многократно съм го правила тук и той не го възприема. Обясних, че при тези данни не мога да му дам съвет и че е необходимо да се запознае колегата с всички доказателства и тогава да го посъветва, о не би Едно си баба знае едно си бае, а Враца е на 80км. от р. Дунав

 5. 37
  Прокурор | нерегистриран
  0
  0

  Мисля, че не сте ме разбрал правилно. Аз не казвам дали Вие сте прав или съда. Аз казвам, че от изнесената информация не могат да се направят изводите, които сочите. Няма как да преценя доколко отводите са немотивирани и доколко сте осъществил или не чл. 148, ал. 2 от НК, затова се въздържам от коментар по същество.

  Съветът ми да си наемете адвокат не е злобна и ехидна забележка, имаща за цел да Ви унизи и обиди. Това си е съвет и не целя нищо друго - очевидно сте изчерпал възможностите за инстанционен контрол и мислите за Страсбург. Между другото за Враца знам единствено, че е някъде по Дунав ))

 6. 36
  Васко яричката разяснява случая Христов | нерегистриран
  0
  0

  господине ,не сте забелязали грубото погазване на съдопроизводствените правила от магистрати от съдебен район Враца:

  Изказване на мнение, коментар на дискусионна страница във вестник е практика в Евросъюза . За същото с нох.д.522/98г.Рс Вр.,и внох.д. 358/99г.Ос Вр. е издадена и оставена в сила присъда ЛОС заради преписване на подкуп на общиниски чиновник,чрез внушение на мисъл.Ето как съдебната власт ме направи Кашпировси!

  Освен това не сте забелязали,че с направените немотивирани и без законово основание по делото самоотводи на целият състав на прокуратурата Враца и съда Враца ,е погазен НПК,и Консттитуцята .

  Ако действително сте прокурор,чувствам неудобство именно на вас да ви го обястнявам.

 7. 35
  Прокурор | нерегистриран
  0
  0

  Мислех, че темата е за спец. съдилища, а се оказа, че съм съучастник на "престъпния български съд". Хмм.. Честно казано от публикациите на "Христов" и подобните му не става ясно нищо - това е хронологично изнасяне на хода по дадено дело и някои от процесуалните действия по делото - отводи и прочее.

  Лично аз не виждам нищо ненормално в това. За да се коментира дадено решение, определение, отвод или самоотвод трябва да се видят мотивите, законовите основания, спазен ли е процесуалният ред и т.н. Честно казано не мога да разбера въпроса - какво неправилно има в отвод, самоотвод или че ВКС не е уважил искане за възобновяване на дело? Това са процесуални възможности и изреждането им ме озадачава. Притеснява ме обаче фактът, че на основание написаното "Христов" и други участници във форума правят категоричен извод, че съдийската професия е безотговорна. Опитвам се да се поставя на тяхното място и да ги разбера, но не мога.

  Н-ският съд осъдил Х - значи е корумпиран!

  Н-ският съд не осъдил Х - значи е корумпиран!

  Н-ският съд си направил отвод - значи е корумпиран!

  Просто не разбирам..

 8. 34
  S О S | нерегистриран
  0
  0

  Престъпен ли е българският съд?-моят отговор и мнение е... ДА,ДА, ДА но страхът и мълчанието ви прави техни съучастници

 9. 33
  Качо от Крушовица | нерегистриран
  0
  0

  ВЪПРОС:Защо замряха изказванията във форума??????

  Поради НЕМОЩ за мотивирана дискусия,или коварство и засада?!?

 10. 32
  Качо от Крушовица | нерегистриран
  0
  0

  ВЪПРОС: Защо замряха изказванията във Форума???????

  Немощ за мотивирана дискусия по изнесеното,или засада и коварство???

 11. 31
  Пурко към Вихрогон ,изказване от 16.6.10г. | нерегистриран
  0
  0

  За да отърве фирмаджията от наказателно преследване завлякъл с много пари 130 човека за визи,правораздаването Враца вняся срещу водача на измамените и съпругата му също измамена за визи: обв. акт №75/96г.по чл.325 НК, оправдан от ВКС,обв. акт № 283/96г. по чл.144 ал3 НК, за което е осъдена държавата в Евро Съда с решение от 23.10.2003г. обв. акт 1997г.по чл.148 ал2 НК, . дозн. 1274/97г.РП Враца по чл. 286 НК,прекратено на осн. чл.21 НПК,липса на престъпление обв.акт от 21.7.98г. по чл.148 ал.2 НК, за което Гл. прокурор внася искане 1377/08г. за възобновяване на осн. чл.78 а НК, на н.д.50/00г-ВКС,дозн. №586/99г. по чл.309 ал.1 НК,прекратено поради липса на престъпление.. НЯМА ЛИ КОЙ ДА СЕ НАМЕСИ И ВЪДВОРИ РЕД И ЗАКОННОСТ във връзка с гореописаното??

 12. 30
  един от многото | нерегистриран
  0
  0

  О,бедни ми донкихотовци правен свят и съ дебната власт отдавна сънуват ваканция.Кои го интересува и кои чете изказването във форума ? Но държавата може да ги събуди като направи същото каквото сториха

  Арменците, за една нощ разформироваха милицията и назначиха нови неопетнени служители на реда.

  Иначе нема да има управия.

 13. 29
  Пако от Костинброд, | нерегистриран
  0
  0

  ВЪПРОС към Форума на ПС: Имам няколко заведени дела срещу държавата по реда на специалният закон-ЗОДВПГ,които закон е бил НЕСПРАВЕДЛИВ,тъй като поради отхвърляне на иска съм осъден на ДТ ,с което този закон ме е превърнал несправедливо като длъжник към държавата , въпреки ,че държавата Е БИЛА ИЗЦЯЛО ОСВОБОДЕНА от отговорност,защото не е е била пасивно легитимирана по делата срещу нея,и нее призовавана и уведомена за водените дела Което противоречи изцял на ТР №3/22.4.2005г. т.3 ОСКГ на ВКС,при което държавата се освобождава от отговорност за вреди ,ако единствената причина за увреждането е гражданина.

 14. 28
  Катилски от Своге | нерегистриран
  0
  0

  Когато правораздавателната мафия с действият си стои над закона и с това засяга темелите на Държавата случайте описани по горе не са лични,а

  трагични и са работа на органите за борба с организираната престъпност.Аман е когато си сдал багажа какъвто вероятно сте. Катилси от Своге нее от тия.

 15. 27
  аман | нерегистриран
  0
  0

  Абе хора, стига пълнихте всяка форумна тема с частни случаи. Създайте една постоянна тема, наречена "Искрено и лично" и там си описвайте нещата. Отваряш да прочетеш мнения за специализирания съд, а те нападат разни решения, дела, фашисти и всякакви други дивотии.

 16. 26
  Славчо търси ПС | нерегистриран
  0
  0

  В същото време 1998г.когато е воден срещу Христов процеса по чл.148 ал2 НК/обида и клевета в подкуп на общински чиновник,баща на следоветел в ОСЛс Вр./

  местен в. "Конкурент" на 30.10.1998г.публикува на 1 стр. нови корупционни действия на същият общинар срещу македонски гражданин,поискал на македонеца да подпише разписка ,че ще подари компютър на община Враца за да му бъде изваршена услуга в отдел ГРАОН. Гореописаното е признато и от македонеца и от н-к Граона-бащата на следователят. Преписката № 296/28.10.98г. на РДВР Враца набързо е потулена,тъй като Христов"нямал процесуални права на жалбоподател", и няма процесуални права на участник или субект в този процес,видно от писмо 907/2000г. от 26.9.2000г.на ОП Враца. и №974/99г..,907/2000г. от 12.02.01г. на същата п-ра., и писмо № 6979/4.11.99г. на РПУ Враца. За да може безпроблемно да бъде осъден Христов по нох.д. 522/98г.ВРС.,по жалба на същият общинар.

  Видно от гореописаното Категорично е налице солидарност на властта Враца С КОРУПЦИЯТА,но не и борба с корупцията.

  МОЛЯ ЗА МНЕНИЕТО ВИ Правен свят!

 17. 25
  Вихрогон | нерегистриран
  0
  0

  ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ:По заведено сл.д. 2327/1992г.,или сл.д. 312 а/98г. в 5-та

  РСлС София във връзка с извършена измама на 130 човека за визи прокуратурата внася в съда обв. акт

  по НСН 326/2005г./след 13 г./ Следва нох д. 6131/05г.СРС,по което вече са останали само двама наи упорити свидетели,другите 128 свидетели не дочакват осъдителната условна присъда срещу мошенника произнесена 2007г./след 15 години/ А по издаданият изпълнителен лист през 2007г. срещу фирмаджията мошенник,до сега по изпълнително дело ДСИ Радомир нее внесъл нито лев на взискателят ,тъй като нямал

  движиму или недвижиму имущество,а го изържа дядо му.

  ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ:За да отърве от наказателно преследване гореописаният фирмаджия мошеник , след 1992г.прокуратурата внася ТРИ обвинителни акта срещу водача на групата на измамените?

  ВЪПРОС: Това ли е българското правосъдие за което Моля за отговор!

 18. 24
  Пурко | нерегистриран
  0
  0

  .КАСТАТА:председател р. съд Враца ,съпруга окръжен прокурор Враца. син районен съдия Враца,майка окръжен прокурор Враца .сестра районен съдия Враца ,брат окръжен съдия Враца ,сега съдия във Върх. ад. съд.съпруг районен прокурор Враца ,съпруга окр. прокурор Враца. съпруга окръжен съдия Враца ,съпруг окръжен прокурор Враца.

  Съпруг окръжен съдия Враца ,съпруга окръжен съдия Враца.

  окръжен прокурор Враца,преназначен за адвокат по наказателни делаВраца .След Три години адвокатстване,преназначен отново за окръжен прокурор Враца.

  Камата бе антиправен свят????,оти не отговаряш нали имаш претенции за правен свят?

 19. 23
  Христов срещу антиправистите и антифашистите в правният свят | нерегистриран
  0
  0

  Излагам ви фактии и действия срещу мен фанатизиращо просташки и талибански от т.н. съдебна власт Враца,а след време и същите орташки действия на "съдебната власт" и от околните области:

  1.Административен съдия/сега съдия от ВАС/ разглежда наказателно дело от общ характер №570/91г.ВРС и ме осъжда на лищаване от свобода за престъпление по чл.325 НК.и ГЛОБА по чл.148 НК несъвместими едно на друго / Оправдан съм по чл.325 ал2 НК,с присъда 127/97г.ВРС,но осъден по чл.325 ал1 НК,ЛОС и ГЛОБА.....С възз.нох д. 113/97г.оставят в сила присъдата.Отменена,и съм оправдан от ВКС с

  н.д. №735/97г. 2.н.о.Осем години закона ми забранява да напускам пределите на странана поради повдигнатото такова обвинение след допълнението на чл.147 НПК,с приемането на новата ал.3_ДВ бр.84/14.10.1994г./видно от постановление № 1364/99г. от 16.8.99г.- на Апелативна прокуратура София. Но тава безчинство срещу мен на талибаните от Враца се оказва малко .Въпреки оправдаталнета присъда по чл.325 ал1 НК,до 2005г.за което имам над 100 жалби в свидетелства за съдимос за работа пише ОСЪЖДАН,почл.325 ал1 НК,вместо оправдан.Едва след жалба до Бойко Великов,"Комисията по жал. и петицийте на гр. при НС,и разпоредената проверка на 14.03.2005г.Оряховският р. съд извършва поправката.

  На 10.5.2000се в бюлетина за съдимост ЛЪСВА присъдата ЛОС по чл.148 ал.2 НК,ОСТАВЕНА В СИЛА с внох дело №358/99г.ОС Враца ,с

  докладчик МЛАДШИ съдия ПО БРАКОРАЗВОДНИ ДЕЛА .

  Така АДМИНИСТРАТИВЕН съдия от РС Враца ,и съдия по БРАКОРАЗВОДНИ ДЕЛА решиха съдбате ми и ТАЗИ НА семействвото ми.

  Каквоще се изкажеш антиправен свят????

 20. 22
  Джаза към "нормалния човек" | нерегистриран
  0
  0

  Макар и хаотично Христов излага конкретни безчинства на съдебната власт,което може винаги да да се провери. Фашист е този които изопъчава истината сравняваики я като фанатизиращо - просташка.

  Именно тези които се считат за нормални с бецпаберието си докараха

  държавата и т.н. съдебна власт до този хал.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.