10 Коментара

 1. 10
  към прокурора,ако си такъв | нерегистриран
  0
  0

  господине,засегнат си.

  Но повече МИ пахнеш на ВРАЧАНСКИ МИСКЕТ?!

 2. 9
  Прокурор | нерегистриран
  0
  0

  До предния пост:

  От това, което сте написал не виждам причина да се прекрати делото, освен поради липса на съставомерност от субективна страна.. може би затова е била назначена и психиатрична експертиза.

  Научете се да преписвате правилно диспозитивите и абревиатурите и внимавайте повече за правописа - това са важни неща.. И си наемете адвокат. Определено ще Ви е нужен.

  Не се заяждам с Вас - опитвам се да Ви дам съвет във Ваша полза, въпреки, че се съмнявам дали ще ме разберете и оцените правилно..

 3. 8
  Алико Мунчов,СОЧИ корупция ,или вендета | нерегистриран
  0
  0

  През 1999г.съпругата ми подава жалба ,чрез врач. окр. п-ра до апелат.- п-ра София срещу п-ние Оп.Вр.№1364/03.9.98г.Жалбата била подписана от нейно име.Впоследствие задраскала своето име и поставила моето,като жалбата била подписана от нея.

  С писмо 308/7.01.99г.САП уведмява ВОп,за констатация ,че от формална страна с това си действие горката женица е осъществила състава на престъпление по чл.309 ал.1 НК.,тъй като е преправила съдържанието на частен документ и го е употребила за да докаже,че съществува едно свое право. Започват разпити на предв. п-во,назначена е графическа и психиатрична експертиза. След разкарване семейно на предв. п-во , дозн.568/99г.ВРп е прекратено,като несъставомерно тъй като съпругата ми има издадено от мен нот.заверано пълномощно,с което съм предоставил всички свои права във връзка с подаване на жалби,ИМ,и др.

  Кашмера беше голям, жена ми дълги години е работила в адвокатура,прокуратура и съд Враца.А защо считам ,че е налице ВЕНДЕТА, отмъщиние,ами една година по късно съпругата ми осъди по ЗОДВПГ държавата в лицето на прокуратурата на РБ,и ОСлС Враца с гр.д. № 493/00г.САС.,за друг скалъпен срещу нея процес по чл.225 НК,като управител на ЕТ.

 4. 7
  Христов към УУУ-ФФФ | нерегистриран
  0
  0

  От личен опит знам,че адвоката не винаги дава компетентен отговор и върши добра работа.Което ме принуди да водя делата сам срещу съдебната власт

  Довело до ТРИ пъти осъждане на държавата по ЗОДВПГ заради нарушаване на българското законодателство ,и осъждане на държавата в Страсбург заради нарушение на Конвенцията

 5. 6
  уууффф | нерегистриран
  0
  0

  Христов, обърнете се към адвокат,който след като се запознае с всичките ви документи ще ви отговори компетентно.

 6. 5
  Христов за произвол на съдебната власт Враца | нерегистриран
  0
  0

  Тъй като присъда 245/9.7.99г. ЛСВ по чл.148 ал.2 НК на районен съд Враца за публикация в пресата е била касационно проверена по н.д. №50/2000г..

  С дело № 258/08г.ВКС ,2 н.о. остъвят без разглеждане искане по чл.78 а НК №1377/08г. на главният прокурор за възобновяване на н.д. №50/2000г.-ВКС,1 н.о.

  ДВЕ години по късно съгласно чл.189/1/ ал.3 НПК,съм

  допълнително осъден с определение от 22.03.210г.на рс Враца да заплатя в полза на държавата /по с/ка

  на НБпП направените по дело 258/09г.ВКС,разноски 120 лв. за служебен защитник.Въпреки ,че ПО ТОВА ДЕЛО на ВКС не съм признат за виновен НИТО СЪДЕН,за да бъда ОСЪДЕН по същото на адвокатско възнаграждение на осн. чл.189/1/ ал.3 НПК.

  Още повече,видно от решението не е в интерес на главният прокурор направил искането .

  Очаквам отговор от екипа на правен свят били ли са налице основанията на чл.189 /1 /ал.3 НПК?

 7. 4
  Петров | нерегистриран
  0
  0

  Ниското качество на съдебната услуга,влече след себе си ниски съдебни такси .

 8. 3
  Желязков за произвола на съдебната власт | нерегистриран
  0
  0

  П Р О И З В О Л:

  В съдебната си ппрактика по гр.д. №1122/02г. окръжен съд Враца, № 493/00г. Апелативенп съд София, е гр.д. №2757/03г.ВКС по искове по ЗОДВПГ, съдилищата ПОГРЕШНО СА ПРИЕЛИ,че отговорността по ЗОД СЕ НОСИ от съответният държавен орган въпреки ,че това не произтича от нормите на ЗАКОНА.Напротив в самото заглавие в чл.1,чл.2 и чл.4 от ЗОД ясно е посочена държавата като длъжник.Именно срещу държавата трябва да бъде постановено осъдително решение,тъй като само тя е длъжник по материалноправното правоотношение.Така гласи и чл.7 от КРБ.

  Въпреки гореописаното по ЗОД е осъдена ОСлС Враца,Прокуратурата на РБ и ОСлС Враца,и Районен съд Враца,за да бъдат ОТЪРВАНИ от регресни вземания на държавата ВИНОВНИТЕ за изплатените от държавата обещетения ,съгласно двете алинеи на чл.9 от ЗОДВПГ.

  ВЪПРОС: Това съд ли е,след кото не прилага разпоредбите на ЗАКОНАи Конституцията ?

 9. 2
  Джаза към ПС | нерегистриран
  0
  0

  Комисията по бюджета към Висшият съдебен съвет излиза с НЕЗАКОННО Решение от 2009г. по протокол,с което отказват да ни възстановят присвоени суми в хиляди лева,дадени й 2007г. от Агенцията за държавни вземания ,във връзка със съдебни такси които не влизат в държавните вземания посочени в разпоредбата на чл. 162 от ДОПК

  Решението й е в нарушение на чл.21 от Правилника за организация и дейност на ВСС,но въпреки това НЕ ни възстановяват сумите в продължение на ТРИ години,ЗА КОЕТО МОЛИМ за намеса на Правния свят,

 10. 1
  Недялкови | нерегистриран
  0
  0

  По водените от нас дела срещу държавата по реда на специалният закон-ЗОДВПГ,са осъдени ОРГАНИТЕ,а не Държавата Което доказва ,че тези дела срещу държавата са водени от ИЗВЪНРЕДНИ СЪСТАВИ, некомпетентни да осъдят държавата .Поради което при отхвърляне на иска си присъждат ДТ в тяна полза,а не в полза на Държавата.

 11. 0
  Христов | нерегистриран
  0
  0

  Видно от решение №312/11.юли 2002г. по н.д. 173/02г. на ВКС,стр.2 През м. юли 2001г. е изтекла абсолютната погасителна давност по чл.81 ал.3 във вр. с чл.80 ал.1 т.4 НК/стар/

  Въпреки изтеклата давност с заключително постановление от 05.09.2001г. са изваршени действия в досъдебно разследване по дозн. 471 А/2000г.на МВР Враца ,за осъществен престъпен състав на чл.144 ал.3 НК.Въпреки ,че при наличието на изтекла давност НЕ следва да се провеждат НИКАКВИ процесуални действия-нито на ПРЕВРАРИТЕЛНОТО производство,нито съдебно разследване.Образуваното производство подлежи на прекратяване ОТ ВСИЧКИ ОРГАНИ които го осъществяват.

  ИСКАТЕ МНЕНИЕ :Видно от гореописаното,ето ви МАФИЯТА,ето ви ОКТОПОДА,ето ви ОРГАНИЗИРАНАТА престъпност,ето ви ИЗНУДВАНЕ за откуп.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.