3 Коментара

 1. 3
  Качо | нерегистриран
  0
  0

  ДО КЪДЕ ВОДИ ФУНКЦИОНАЛНИЯТ ИМУНИТЕТ на съдиите:

  С решение САС/Софииски апелативен съд/ от 17.8.2007г. по гр.д. №170/07г. ОБЕЗСИЛВАТ решение по гр.д. 126/02г. на монтански окръжен съд/по ЗОДВПГ/ по Пункт 1 от ИМ/исковата молба/ за неимуществени вреди и го пекратяват КАТО НЕДОПУСТИМО,като не следва да се осъжда на ДТ поради намален иск по всички пунктове от ИМ.

  Въпреки Решението на САС,монтански окръжен съд издава ИЛ /изпълнителен лист/ за сумата 2020 лв./две хиляди и двадесет лева/ БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗИ

  И ИЗПЪЛНИ РЕШЕНИЕТО на САС,че не следва да се осъжда на ДТ,въпреки ,че Решенията на по горестоящият съд са задължителни за

  по ниските по степен съдилища,в случая Монтански окръжен съд.

  ВЪПРОС: Ако не съществуваше функционалният имунитет на съдиите ,щеше ли така БЕЗОТГОВОРНО да

  постъпи МОНТАНСКИЯ ОКРЪЖЕН СЪД???

 2. 2
  Георгиеви | нерегистриран
  0
  0

  Към колектива на Правен Свят:

  След 12-7.2006г. ЗОДВПГ,преминава в ЗОДОВ съгласно които Държавата и Общините отговарят за вреди причинени на гражданите.

  С гр.д.,1056/02г.,574/03г.,920 /03г. на окръжен съд Враца , са разгледани исковете ни по ЗОДВПГ срещу община Враца по несъществуваш тогава закон срещу общините,като сме осъдени на няколко хиляди лева ДТ в полза на същият съд.

  Въпреки ,че до януари 2006г.общините не са носили отговорност по ЗОДВПГ,тъй като са органи на местно управление.

  На лице е вид печалбарство от съд,гледал дела срещу общината по несъществуващ до 2006г. закон. 3. 1
  доказване на доходи на физическо лице | нерегистриран
  0
  0

  Имам придобито жилище като физическо лице, от НАП искат да докажа доходите. Предоставих им декларация, че парите са ми дадени от майка ми, която от 13 години е чужбина, но мъките не свършват. Искат ми още и още документи - осигуровки на майка ми и др. Какво да направя, за да спре тази мъка?

 4. 0
  Войнова | нерегистриран
  0
  0

  Здравейте, имам следния въпрос: Ако тръгне ревизия на фирмата ми и по това време се открие, че съм придобила имот, закупен от мен като физическо лице - значи това, че тази ревизия прераства в ревизия на физическото лице?

  veana@abv.bg - за отговор

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.