3 Коментара

 1. 3
  Ромел | нерегистриран
  2
  0

  Не си прав, байно ти Велко-зелко! Или поне само отчасти...

  Защото между магистратите има такива мърши, каквито описваш +"под стрес" по-горе - дори са по-лоши, защото харчат народни пари, а излагат останалите си колеги, които все пак работят в тази страна. НЕ си прав обаче за стредса - мога да го кажа като човек сменил за пет години три системи - тези на данъчното, полицията и съдебната. Има много помия и неблагодарност, глупава завист и пошлост в тази апетитна според обществото работа. ЗАщото никога няма доволни страни в нашите дела - нито пострадали, нито обвиняем, нито пък някоя от страните... Има в работата ни ежеминутно и повсеместно възглупави баби, претенциозни старчоци, заядливи чички, самоуки лелки и безкрайно много прости цигани и българи-олигофрени! Затова най-честно би било да сме на междинен вариант - не като ченгетата, но и не като останалите чиновници, които дочакват кротко старините си, броейки листите от доклада за деня...

  Така мисля аз, а и не съм от хората, които искат ранно да се пенсионират, че кредитът ми е голям и е за 30 години!

 2. 2
  Велко | нерегистриран
  0
  -2

  Да голям стрес е това да ходиш по цял ден в магазините и да не можеш да си похарчиш незаслужените големи заплати които получавате,вместо своевременно и качествено да правораздавате.Какъв стрес изживявате? Стрес да се правите на недосегаеми и да забравяте,че сте хора като всички останали.Срес да се взимате за извънземни.Стрес да нямате грижа за нищо.Стрес да се ползвае от осигуровките на другите хора,за да Ви лекуват,като Вие магистратите не сте си платили осигуровките към днешна дата,тъй като вашия работодател - държавата не плаща.Стрес да си похарчите 20 брутни заплати и още много,много такива примери за стрес във вашата работа и професия.Задава се в такъв случай следния въпрос.Защо не напуснеш тогава,като си подложен на такъв стрес,бе колега?

 3. 1
  ь | нерегистриран
  0
  0

  Колега, кофти е да се пише с главни букви. Още по-непоносимо става, когато има и правописни грешки...

 4. 0
  магистрат | нерегистриран
  1
  0

  КОЛЕГИ ЗАПОЗНАХТЕ ЛИ СЕ С ПОСРЕДНИЯТ ПРОЕКТ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ НА ЗСВ,КАСАЕЩ "РАННОТО" ПЕНСИОНИРАНЕ НА МАГИСТРАТИ!В МОТИВИТЕ КЪМ НЕГО Е ЗАПИСАНО,ЧЕ СЪДИИТЕ ,ПРОКУРОРИТЕ И СЛЕДОВАТЕЛИТЕ НЕ СА ПОДЛОЖЕНИ НА СТРЕС И ЩЕ СЕ ПЕНСИОНИРАТ НА 65 ГОДИНИ,ОТПАДНАЛ Е ПЪРВОНАЧАЛНИЯТ ВАРИАНТ ДА НИ ПЕНСИОНИРАТ КАКТО ПОЛИЦИЯТА И ЗАТВОРИТЕ!

  КЪДЕ Е СЪЮЗЪТ НА СЪДИИТЕ И АСОЦИАЦИЯТА НА ПРОКУРОРИТЕ, ЗАЩО МЪЛЧАТ,А НЕ ГОВОРЯТ!ТАВА НАШТО,АКО НЕ Е СТРЕС,ТО КОЕ Е !ЗАЩО НЕ СИ ТЪРСИМ ПРАВАТА?!

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.