3 Коментара

 1. 3
  учуден | нерегистриран
  0
  0

  Общо взето, тези промени гласят: батака е направен, да го оправя съда. Голям смях - връщат ни топката.

 2. 2
  ужасена | нерегистриран
  0
  0

  Че те на съдилищата не отпускат нови бройки, а старите фирмени отделения са в доста намален състав. Доста зле ще е за съда наистина.

 3. 1
  друг юрист | нерегистриран
  0
  0

  Линкът според мен е този: http://www.parliament.bg/?page=app&lng=bg&aid=4&action=show&lid=2886

  По-горе е линка за промените в Търговския закон. Наистина това е доста брутално като промени. За какво им беше да разтурят фирмените отделения при съдилищата, като сега пак ще се възстановяват<img src="/i/icons/face-smile.png" alt="" border="0" />)

 4. 0
  юрист | нерегистриран
  0
  0

  Тук можете да се запознаете с проектозакона - това, което правителството гласи на окръжните съдилища с бъдещите промени в Закона за търговския регистър http://www.parliament.bg/?page=app&lng=bg&aid=4&action=show&lid=2885 Общо взето топката се връща в окръжните съдилища, които ще трябва да поемат голяма част от работата на създадената Агенция по вписвания, а те ще си щракат с пръсти. Доста работа още ще се отвори ако се приеме в този си вид. Всички заявления за пререгистрация ще се подават в съда и още куп други неща, за които не се отрази в медиите. Каза се само, че евентуално ще се увеличава срока за пререгистрация до средата на 2011, но това е най-малкото, което се подготвя.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.