5 Коментара

 1. 5
  Тодор | нерегистриран
  0
  0

  Това е групата казавам се Тодор Радев ... също така направихме и страница "Глас народен" в нея дискутираме неправдиите в нашата страна ..отворена дискусия за всички будни българи..

  http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Glas-naroden/159275830757427

 2. 4
  Тодор Радев | нерегистриран
  0
  0

  http://www.facebook.com/home.php?sk=group_166949986664885

 3. 3
  цеци | нерегистриран
  0
  0

  това нещо неможе така да остава трябва да се вдигне много шум дори и по медиите ако трябва ,за тия погазвания на човещките права, неможе да си правят управляващите каквото си искат не сме татово време,нали живеем в европейска държава ,като неможе тук хората да искарват пари за да си върнат дълговите да ги пуснат а не да се правят на велики и недосегаеми.Ще го видим сега Цветанов започнаха да му вадят кириливите ризи все нещо има вярно във всичко това казано за негонеможеей така ако няяма нищо.

 4. 2
  cat | нерегистриран
  0
  0

  Дайте линк към тази страница във фейсбук.

 5. 1
  човек | нерегистриран
  0
  0

  Това решение както и гласуването на второ четене в Парламента се бави умишлено .. всичко е ясно само че искам ние Българите дето им пука кой се прави на господ да дадем отпор този път направих страница във Фейс бук и има вече малцина хора които сме готови да съдим и държавата ... колегата е пропуснал ползи в големи размери ...но има кръгове които явно като нещо не им харесва си правят закони за да им изнася ! Има ли другаде такова нещо !? И видях тука "съдии" дето все ги защитаваме напоследък заради другия малоумник дето все ги Обижда да пишат пълни глупости -от типа "научи да пишеш на кирилица и ще получиш правосъдие"! Само прах в очите! Да всеки има права и тези на които се дължат пари заради тези ПАМ-ве също имат права ..но това си е метод на репресия или "арест" !какво променя забраната за напускане на страната???? Така или го криминализирайте или не се вживявайте като Господ !!!нека влизат в затвора за кредити хорицата ... па да видим кой ще тегли кредити тогава ! ? ! И ще стане така че ще поискат наистина да се случват неща в нашата страна и ще излезнат на улицата ! Щото сме най-бедната страна в Европа .. а те ми седнали да ми се хвалят какво били направили или какво сгрешило предното правителство! Лакеи .. паразити

 6. 0
  цеци | нерегистриран
  0
  0

  кога ще излезе това тълковатлно решение по закона за българските лични документи по чл.75 т.6

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.