1 Коментара

 1. 1
  Тодор Радев | нерегистриран
  0
  0

  Аз не съм юрист макар с образование което изучава основите на правото-Българското и международното! Но мога да кажа че, в една страна като нашата не е и нужно юредическо образование! То просто служи за парлама! Съдейки по законите изковани от "юристи" в нашата държава ..( имам предвид определени хора които хвърлят кал върху цялата система ) некадърни ! И е така щом след толкова години се кланят единствено на "Финикийския бог" !!!Спорът е излишен!

  Определено съсловие просто служи на своите господари и прави така че, да не върви държавата напред!Ако така продължават няма да остане такава!

  Г-н Скобелев надявам се има видьов ден за тези дето порочат държавата България ..защото тя все още е такава и ..тези "хора" крадат от нея заради -Ботев,Левски,Скобелев,Тотлебен и мн.други знайни и незнайни .. но те са воини а както знаем България не губи битките там където истински се водят те на полето ...а на масата за преговори където ..маскарите си дават Г*за за един лев! Бог да пази България

 2. 0
  правотоенедостижимо | нерегистриран
  0
  0

  Господа и госпожи юристи,

  Понеже някакъв софийски съд ,можеби да е бил СГС, пусна господин Цар Алексеј I Петрович на свобода с мярка на ограничение "домашен арест" в рамките на който да контактира с било кой и да оказва директно влияние върху свидетели, политически противници, преса и прочие.

  Съзнанието на обикновените хора които бяха само кой ден по-рано посипвани с разни обвиненија от страна на прокуратурата и следствието беше затъмнено по въпроса каква е тази мярка наложена за такива и такива доказани или недоказани престъпления с разни неразбираеми обяснения. Първо неразбираемо е постъпката относно решението на съда по този въпрос, понеже ако обвиненията на сезираната прокуратура по делото ОКТОПОД са недоказуеми защо трябва да се ограничава свободата на Цар Алексеј I Петрович макар и с тази лека за изтърпяване мярка.Друго което обикновения човек не може да разбере е приемането на върховенството на съдебната система и законите на ЕС над тези в Р. България за една част от законите а за друга част не. Като пример ще дам мотивацията на съда за пускането на Цар Алексеј I Петрович която цитира равенството на Европейския "домашен арест" с българската мярка "задържане под стража. И понеже сме членка на ЕС как така да не пуснеме човека "у дома" кадето ще се осеща сащо като в килијата на съдебния затвор.

  А за един длъжник на сума от 5001 лев (което не е окачествено и регламентирано като престъпление) наложената мярка "напускане на домашния праг" -границата на Р.България е савсем нормална мярка и тя не е еднаква със "задаржане под стража". Какав хумор и мисля че господин Цветанов трябва да се замисли и като вицепремиер и МВР министар по въпроса че цяло едно оделение на ДВР се занимава с приемане,налагане и отмяна на някакви незаконни и противоконституционни мярки за ограничаване на правото на българският и сащевременно европейски гражданин на свободно придвижване в рамките не само на ЕС но и в останалата част на света. А господин Цветанов плеадира за правова даржава, без корупције и ограничаване на правата на гражданите на Р.България и ЕС за което му безгранично вярвам че ще осъществи.

  Спорен уикенд на всички "домашно арестувани" по основание на ПАМ -забрана за напускане на границите на дома наречен България. И до скоро виждане в Стразбург.

  Потомък на ген. Скобелев

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.