2 Коментара

 1. 2
  ******************** | нерегистриран

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 1
  Фипс | нерегистриран
  0
  -2

  Писмо с обратна разписка/ нотариална покана до адреса на РАБОТОДАТЕЛЯ по регистър/ договор/ действителен - това занапред. А за уведомяването на 1.11 - свидетел.

 3. 0
  Енчева | нерегистриран
  4
  0

  Здравейте, знам че вашата задача е малко по-различна от въпросът който ще ви задам, но се надявам да ми помогнете. На 01.11.2010 година подадох молба за напускане/еднимесечно предизвестие . Дадох я на моят работодател с молба до края на седмицата да получа входящ номер на молбата от счетоводството на фирмата. След няколко дни , го попитах какво става с молбата ми и той каза ,че няма да я занесе до счетоводството изобщо. Аз искам при всички положения да напусна тази работа възможно най-скоро, но при така стеклите се обстоятелства не мога да си тръгна на 01.12.2010, защото дефакто молбата ми не е стигнала до счетоводството и няма как да прекратим трудовите си взаимоотношения нормално.Опасявам се, че целта му е да ме принуди да напусна, все едно не съм подала молба и да ми наложи глоба и неустойка.Работодателят ми казва , че изобщо няма да я занесе , а не ми дава адреса на счетоводството.Много ви моля за помощ или конкретен съвет!

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.