5 Коментара

 1. 5
  ? | нерегистриран
  0
  0

  Е как така ще си прави ремонт със собствени средства? Тя има учредено право на собственост върху този кабинет или какво?

 2. 4
  недоволен | нерегистриран
  0
  0

  Как може да се принуди съдия Душана Здравкова от ВОС, да си погаси задължението към фирма за монтаж на климатици. След като се върна от Брюксел на госпожата, не й хареса обстановката в предоставения й кабинет и предприе реновиране на собствени разноски. Подновяването включи и смяна на мястото на вътрешното тяло на климатика. След преместване на вътрешното тяло идва ред за плащане, но бившата евродепутатка казва "СТОП - 90лв. са много за тази процедура" и отказва да плати. Сега Админ. ръководство на съда няма очи да повика фирмата за други ремонти.

  Помогнете в кози казус.

 3. 3
  .... | нерегистриран
  0
  0

  Подкрепям казаното по гореу като мога да допълня, че когато предявите регресния иск да направите и обезпечение на иска.

 4. 2
  2 | нерегистриран
  0
  0

  Под съдлъжник разбирате поръчител!???

  Ако е така плащате(за да не вървят лихви спрямо Вас) и после по общия ред предявявате регресен иск към въпросното лице(за разноски,лихви,главница). Евентуален запор ще има след осъдително решение и започнал изпълнителен процес и неплащане от негова страна. Като запорът в/у заплатата е само един от вариантите...

  Затова трябва много да се мисли, когато се приема поръчителство.

 5. 1
  1 | нерегистриран
  0
  0

  не, не можете. можете да платите, ако той не плати

 6. 0
  ??? | нерегистриран
  0
  0

  Съдлъжник съм по банков потребителски кредит. Не съм ползвател на кредите. Ползвателят на кредита е просрочил три вноски към банката. Мога ли по съдебене ред да изискам да му бъде направен запор на заплатата? Очаквам коректни отговори.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.