37 Коментара

 1. 37
  следовател | нерегистриран
  0
  -1

  Виж LAVEZZI, за цялата си служба съм имал толкова работи, че нито мога да ги обясня, нито е възможно, нито пък имам желание да обучавам несведущи! За мои дела несъмнено четете по медиите, слушате по електронни медии и прочее...намирам коментара за плосък и излишен просто...<img src="/i/icons/face-smile.png" alt="" border="0" />))

 2. 36
  до lavezzi | нерегистриран
  0
  -1

  Прав си ,че за нашата работа задник не трябва ,защото не се налага да го даваме на никой....но явно за твоята трябва - и то не само през безсънните нощи ,които дълбоко се съмнявам да си имал а

 3. 35
  lavezzi | нерегистриран
  0
  0

  следовател, за Вашата работа задник не трябва!Отговорностите Ви клонят към нулата, а тичането, безсънните нощи и всички негативи остават за разследващите полицаи!Ще ми отговориш ли, като си толкова отворен, ама честно, колко безсънни работни нощи си изкарал от месец май 2006г. до сега?

 4. 34
  съдия | нерегистриран
  1
  0

  ако това са коментари на магистрати, значи има нещо много сбъркано, недоумявам !!!

 5. 33
  следовател | нерегистриран
  0
  0

  Дf lavezzi

  Какво работим ела сам да видиш нещастник. И ако ти държи скапания задник, работи го и ти!!!

 6. 32
  lavezzi | нерегистриран
  0
  0

  следователи, кво работите вие!От 2006г. си почивате!по-добре си мълчете и ходете на хранилката!

 7. 31
  Роден следовател и умрял | нерегистриран
  0
  0

  Моите наблюдения са, че кой където е намерил- там работи. Но да ми каже някой, че съм калпав, защото съм се родил следовател...говори за този който го казва. Още повече, че лично аз съм бил и в другите органи на правораздаването. Дори колеги, които ме помнят ми дават за пример"другите", сякаш вече забравиха, че и аз съм бил такъв, а сега такъв пример ми дават.  Аз не зная нивото и дали са магистрати обсъждащите тук, но темата за дознатели- следователи , следователи-прокурори, прокурори-съдии не е актуална. Уморих се от противопоставянето в стил- ВСЕКИ МРАЗИ ВСЕКИ. Всички между тях си се имат за най-важни.  Щом така ви харесва, водете си такива разговори. Моите наблюдения са, че кой където е намерил- там работи.

 8. 30
  следовател | нерегистриран
  0
  0

  Докога ще пишете глупости за неща, които зависят от държавната политика. Аз не съм искал да се девоенизирам 1995 година, нито съм се молил за нещо. Това си е чиста проба политика на държавата - не зависи нито от прокурорите, нито от следователите. ОТ нас зависи всеки да си кара работата както следва и това е. Откакто минахме към прокуратурите си е тъпня наистина, но това също касае политиката на държавата. Така че....

 9. 29
  до ОСлС и куку | нерегистриран
  1
  0

  Писна ми когато мое дело при следовател, постояноно да искам удължаване на срокове. Що щото следователя му оста една икономическа експертиза и после да ми иска от мен указание да повдигне ли обвинение, какво, че и на накрая си иска диспозитив. Защото му го зачерквам неговия тъп диспозитив, макар и той да е на 20 и няколко години стаж, а аз 11-12 години.

  Следовател що е то?

  Да ги назначат за разследващи полицаи, че килограмите им натежаха. Малко да бягат по произшествия.

  Тук ще спра, защото няма да стигне нощта да ги хокам тези скъпоплатени незнайници /поне в моя район, са такива, други от НСлС са по разбиращи, т.к. съм им възлагал дела/.

  Хайде спокойна вечер.

 10. 28
  куку | нерегистриран
  0
  0

  Точно така е, но едва ли някой има интерес да реанимира следствието. Никоя политическа сила не иска независимо разследване,не само в България, вижте атаките на Саркози срещу съдия-следователите във Франция. Ще ни държат в прокуратурата, която априори е надупена към изпълнителната власт за да сме под тотален контрол. Тези които слушкат , ще работят поръчкови дела, а за останалите ще е плявата, за която е било ясно, че нищо няма да излезе още на предварителната проверка и така докато един по един се пенсионираме или ни писне и напуснем системата !

 11. 27
  ОСлС | нерегистриран
  0
  0

  МАХНЕТЕ СЛЕДСТВИЕТО ОТ ПРОКУРАТУРАТА. ОТ КАКТО МИНАХМЕ КАТО ОТДЕЛ ВСИЧКО ТРЪГНА НАЗАД. АБСОЛЮТНО НЕКОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ НА ПРОКУРАТУРАТА КЪМ ВСИЧКИ СЛЕДСТВИЯ, ОБСЪЖДАНО Е ТОВА С МНОГО КОЛЕГИ, НЕ Е ИЗМИСЛИЦА. ВЪЗЛОЖЕТЕ ОЩЕ ЧЛЕНОВЕ НА СЛЕДОВАТЕЛИТЕ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ

 12. 26
  лумпенизиран | нерегистриран
  0
  -1

  ДА ЖИВЕЕ СЛЕДСТВИЕТОООООООООООООООО.....<img src="/i/icons/face-smile.png" alt="" border="0" />))))))))

 13. 25
  наблюдател | нерегистриран
  0
  0

  Голямо наддумване и надлъгване.... СРАМОТА и за едните, и за другите!!! Кому е нужно и какво изобщо ще промените? Кадърният магистрат си е кадърен, посредственият си е посредствен, мързеливият човек - такъв, мъдрият си е мъдър, а късметлията в живота си е късметлия! Се ла ви

 14. 24
  куку | нерегистриран
  0
  0

  Колегата с хиксовете май забравя, че не пасем трева. От една страна, уж работел от АП нагоре, а пък лично наблюдавал досъдебни производства. Ха сега де ! Всички знаем в какво се състои наблюдението на горните инстанции. Колега, колега...! За да си прокурор от сой, особено в днешно време, трябва да знаеш и как да лъжеш малко по-умно!

 15. 23
  първия следовател | нерегистриран
  0
  -1

  Аз не зачерквам никого колежке!!! Това което искам и твърдя е, че при честна игра и равен старт ще защитя професионализма на следствието!!! Това твърдя. А ако пък не се получи, колегата който се справи по - добре, лично ще поздравя за супер перфектната подготовка. И между другото - аз и моите колеги сме работили с доста прокурори извън нашия съдебен район. Повече от доволни са оставали прокурорите от работата на нашия следователски екип...<img src="/i/icons/face-smile.png" alt="" border="0" />)) А пък може и да поработим заедно, знае ли човек...<img src="/i/icons/face-smile.png" alt="" border="0" />))

 16. 22
  друг следовател | нерегистриран
  0
  0

  Колега ,нека не зачеркваме с лека ръка дознателите-навсякъде има кадърни и можещи колеги,както и обратното.....за съжаление.

  В началото на кариерата си мислех, че младите които влизаме в системата ще и помогнем да се оправи, защото ..... ,но уви, все повече си мисля, че оправянето е в обратната посока

  Все пак желая на всеки да намери мястото което му подхожда и харесва и да се опитаме да бъдем повече юристи,въпреки ,че в днешно време понякога е много трудно

 17. 21
  | до " следователя" | нерегистриран
  1
  0

  Съжалявам че не съм работила с Вас. Със следователите, с които съм работила трябваше да се възлагат дела поради фактическа и правна сложност от следователя на дознателя.

 18. 20
  отново следователя | нерегистриран
  0
  -1

  ТРИ ХИКСА аз не споря. Защото няма за какво. Съгласен съм на плоскоттта на ФЕЪР ПЛЕЯ да се състезавам с който и да е в честна игра....<img src="/i/icons/face-smile.png" alt="" border="0" />)) Ако има дознател който извърши което и да е

  следствено действие по добре от мен, цялата НСС ведно с Окръжните ОСлО си подават оставките!!!

  Не ни зачерквай с толкова лека ръка прокуроре. Какви качества трябват за да се издигнеш всички знаят. И това категорично не са профедионализъм или нещо от тоя род. Едва ли казвам нещо ново!!!

 19. 19
  ххх | нерегистриран
  0
  0

  Няма да споря с колеги. Отдавна съм минал възрастта, в която съм възлагал проверки (тъй като, колега, те отдавна не са "предварителни" проверки) и, смея да споделя, с умиление си спомням времето, когато работех в районната прокуратура. Но не забравайте, пишещи тук хора, че освен районни и окръжни, има и АП, ВАП и ВКП. Реших да го видя този прословут форум и съжалявам за това. Спорен ден!

 20. 18
  същия следовател | нерегистриран
  0
  0

  Как го разбираш набюдаването господин "ТРИ ХИКСА" - с бинокъл от отсрещната сграда??? Добри или лоши аз съм направил доста дела - ти колко лично си направил, че да даваш оценка??? Колко местопроизшествия си посетил??? Или можеш само да възлагаш предварителни проверки спазвайки "дистантно" поведение - дистанцията ти помага да прикриеш някой качества, които явно не искаш да манифестираш...<img src="/i/icons/face-smile.png" alt="" border="0" />))

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.