4 Коментара

 1. 4
  отговор | нерегистриран
  0
  0

  дано имате успех! Естествено, че не е редно и за това Ви отговорих, че въпроса ви е риторичен!

 2. 3
  а.антонов | нерегистриран
  0
  0

  Във връзка с "отговор" от 18.01.

  1.Имам изпълнителен лист от 2008г.Сезирал съм и Полицията и Прокуратурата,но нищо.

  2.А нередовния Договор се прилага по три дела с различни преписки и на различно основание.

  3.Имах Адвокат по всички дела.

  4.За нередовния Договор,от РСъд та до ВКС,становището е,че Договора не отговаря на ЗЗД и ебил първичен,а няма окончателен и така описаните граничари на имота не отговарят на действителните граничари.

  5.Сезирал съм много-кратно,не само Прокуратурата а и началника на ПК/сега ОбСЗГ/.

  Въпроса или казуса ми беше,редноли е да се ползва един нередовен договор с различни преписки и на различно основание,да се водят гр.д.без хората внесли нередовни документи да носят нак.отговорност,поне така пише в НК.

  Все пак много благодаря за отговора.

 3. 2
  отговор | нерегистриран
  0
  0

  На поставения въпроса - "къде е справедливоста и правосъдието,или всичко е само на думи ?", мисля че същия е реторичен, тъй като явно не сте, доволен от крайния резултат на делбеното дело. По отношение на "присъдените разноски" - вземете си изпълнителен лист и си образувайте изпълнително дело. По отношение на нередовните документи, след като се е доказало, че "договора е нередовен", макар, че така е некоректно описано, не би следвало същия да се ползва в производството за делба, а отделно от това сезирайте за него прокуратурата. Сигурно сте имал адвокат, не се ли допитвате до него?!? по отношение на отговора на "няма кой" - не е вярно написаното от вас, а и това не е казус или поне така, както е изписано е некоректно зададен, така че никой от колегите не би се наел да дава конкретен отговор без да е видял документи. Хубав ден!

 4. 1
  няма кой | нерегистриран
  0
  0

  Няма никой да ви отговори,бъдете сигурен,в този форум се обсъжда само получаването на пари-ДМС-та,индексации на заплати,кой какво дочул от ВСС и т.н.Не чакайте отговор.

 5. 0
  а.антонов | нерегистриран
  0
  0

  Здравейте,

  имам следния казус,от 1993г.Срещу мен и нашето семейство се водят гр.д.с един договор,но с различни преписки на ПК сега ОбСЗГ,както и на различно основание.По всички заведени дела от ищците,аз съм ги спечелил,а се доказа,че и договора е нередовен.Но въпреки това,аз нито си получавам присъдените разноски нито си получих наследството на баща ми който е п.1990г.Заведох дело за делба,но братовчедите не се съгласиха и съдът взе решение всичкото наследство на дядо ни да се изнесе на публична продан.Така без да съм осъден останах без никакво наследство,а хората прилагали нередовни документи не носят никаква нак.отговорност.Въпроса ми е,

  Ако може някой да ми каже къде е справедливоста и правосъдието,или всичко е само на думи.

  Благодаря предварително.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.