Колеги, въпрос на време е да ни дадат тези пари, така че спокойно и без напрежение. А на милиционерите, които се навъртат наоколо им пожелавам много работа и никакви пари за дрехи за тях, те си имат стари и въшливи дрешки.
Мдам, днес НСИ публикува данните за средната работна заплата в различните сектори. Мисля че е напълно възможно да ги изплатят до края на февруари/началото на март.
"Въпреки замразяването на доходите в много сектори през 2010 г. средната заплата в България все пак отбеляза 10.4% ръст за една година. Това показват данните на НСИ за последното тримесечие на м.г. спрямо същия период на 2009 г. .....В организациите на бюджетна издръжка средното възнаграждение расте от 731 лв. до 777 лв. за три месеца."
Получихме информация, че писмата са изпратени - тези, че парите са на линия. Зависи от счетоводствата кога ще успеят. Най-вероятно първите дни на м. март
216 Коментара
Излезе средната бюджетна заплата за 4-тримесечие на 2010 година- 777 лева. Сега само ще чакаме да ги платет.
Колеги, въпрос на време е да ни дадат тези пари, така че спокойно и без напрежение. А на милиционерите, които се навъртат наоколо им пожелавам много работа и никакви пари за дрехи за тях, те си имат стари и въшливи дрешки.
Още не е излязла средната бюджетна заплата за 4-то тримесечие на 2010 година. Така че не знаем колко пари ще вземем.
Оххх,няма ли да дават вече тези парички,та да си купя нови дрешки,че съм въшлясааал!Ооох,сърби ме,дали пък не е краста?Дайтееее...
А ти на моя!
Да ми седнеш на дедовия да ми седнеш...
Надай се тетко на умрели х...ща!
Мдам, днес НСИ публикува данните за средната работна заплата в различните сектори. Мисля че е напълно възможно да ги изплатят до края на февруари/началото на март.
значи може да ни се дадат и този месец аз така го разбирам
"Въпреки замразяването на доходите в много сектори през 2010 г. средната заплата в България все пак отбеляза 10.4% ръст за една година. Това показват данните на НСИ за последното тримесечие на м.г. спрямо същия период на 2009 г. .....В организациите на бюджетна издръжка средното възнаграждение расте от 731 лв. до 777 лв. за три месеца."
Най-добре по едни налъми да им раздадат,та да тропкат(безплатно)!
Цървулът си е цървул,най-много на галош да стане!
Взимали са на заем от дедо ти
Като сте първо поколение с обувки,нямате търпение държавата да ви купува,едно време на родителите ви някой купувал ли е цървули?
731 лева е ср.бюджетна за страната
В посочената статия няма размер на средната БЮДЖЕТНА заплата, която нас ни касае.
http://bg.time.mk/read/167a3a58fc/83f0428b1f/index.html
Днес е излязля средната бюджетна заплата за 4 тримесечие на 2010г.Някой знае ли колко е?
Какво е съдържанието на тези писма, при нас няма нищо.
Получихме информация, че писмата са изпратени - тези, че парите са на линия. Зависи от счетоводствата кога ще успеят. Най-вероятно първите дни на м. март