56 Коментара

 1. 56
  Frank David | нерегистриран
  0
  -1

  Здравейте.


  Това е да се информира широката общественост, че г-н Франк Дейвид, заем от частен заемодател, отвори икономическа възможност за нуждаещите се от каквато и да е финансова помощ. Ние даваме заеми на физически лица, фирми и компании при ясни и разбираеми условия и условия на лихвения процент от само 2%. свържете се с нас днес по имейл: (frankdavidloanfirm3@gmail.com), за да можем да Ви предоставим нашите условия за заем.


  ИНФОРМАЦИЯ ЗА КРЕДИТОПОЛОЖНИКА  1) Име: .............................................. ....

  2) Държава: .............................................. .

  3) Адрес: .............................................. .

  4) Секс: .............................................. .....

  5) Семейно положение: .........................................

  6) Професия: .............................................

  7) Телефон: ..............................................

  8) Кандидатствали ли сте преди .................................

  9) Месечен доход: .........................................

  10) Изисквана сума на кредита: ...................................

  11) Продължителност на заема: ..........................................

  12) Цел на заема: ........................................

  13) Религия: .............................................. .

  Контакт: frankdavidloanfirm3@gmail.com

  Благодаря,
  Господин Франк Дейвид

 2. 55
  Max Bent | нерегистриран
  0
  -3

  Здравейте дами и господа, имате ли нужда от финансова помощ? Аз съм Макс Бент. Аз съм кредитор, а също и финансов съветник.

  Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си, или заем за собствен капитал, за да подобрите бизнеса си? Били ли сте отхвърлени от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидация на заем или ипотека? Не търсете повече, тъй като ние сме тук, за да направим всички ваши финансови проблеми отминали. Свържете се с нас по имейл:

  oceanfmortgages@gmail.com
  oceanfmortgages@gmail.com

  Това е ипотеките на Ocean Finance. Ние предлагаме заеми на тези, които се интересуват от разумен лихвен процент от 2%. Диапазонът варира от 5 000,00 евро до максимум 100 000 000,00 евро.

 3. 54
  WILLIAMS | нерегистриран
  0
  -2

  Предприемач ли сте, индустриалец, търговец или друго лице с финансови проблеми. Искате да разширите бизнеса си, искате да започнете бизнес, имате задължения за погасяване, тогава Wang Lee Loan Servie е отговорът на вашите въпроси. Вече имате единствения човек, който може да ви помогне. Това е човекът г-н Уанг Лий. Моля, свържете се с него чрез неговия имейл адрес: wangleetitleloanservice355@gmail.com и ще бъдете напълно доволни.

 4. 53
  World Loan | нерегистриран
  0
  -2

  Máte financní starosti. Nabízíme financní pujcky, pujcky na nemovitosti, investicní pujcky, pujcky na auta, osobní pujcky a pro všechny projekty jednotlivcum a obchodníkum od 5 000 EUR do 5 000 000 EUR všem vážným lidem nebo tem, kterí potrebují financovat svuj projekt bez jakékoli zálohy. Naše úroková sazba je 3% rocne. S našimi informovanými a spolehlivými právními službami získáte svou pujcku hned po kontaktu. napište na adresu: kdfin11@gmail.com Whatsapp +19704801402

 5. 52
  jan seda | нерегистриран
  0
  -2

  Финансова помощ със застраховка Предлагам заеми от 50 000 до 50 000 000 евро на всеки гражданин в чужбина, обезщетение с добър период без протокол. Лихвеният процент е 3% еднократно за всеки период на изплащане. Данните за контакт са на разположение за допълнителна информация 24 часа / 24 часа. Имейл: janseda555@gmail.com

 6. 51
  Kumah James | нерегистриран
  0
  -2

  Получаването на легитимен заем винаги е бил огромен проблем за толкова много клиенти, които имат финансови нужди. Проблемът с лошия кредит и обезпечението са нещо, от което клиентите винаги се притесняват, когато търсят заем от легитимен кредитор. Но MIDLAND CREDIT FIRM. направи тази разлика в заемовата индустрия. MIDLAND CREDIT FIRM е акредитирана от съвета на организацията, предоставяща заеми, за да предоставя заеми на местни и международни клиенти с 3% лихва. Получихме привилегията да задоволим финансовите ви нужди. Проблемът с кредита не бива да ви спира да получите заема, който ви е необходим.  Нашите услуги включват следното: -

  * Инвеститорски заеми

  * Консолидация на дълга

  * Втора ипотека

  * Бизнес кредити

  * Лични заеми

  * Международни заеми  Без социално осигуряване и без кредитна проверка, 100% гаранция. Всичко, което трябва да направите, е да ни уведомите точно какво искате и със сигурност ще направим вашата мечта. MIDLAND КРЕДИТНА ФИРМА казва ДА, когато банките ви кажат НЕ. И накрая, ние финансираме дребномащабна кредитна фирма, посредници, малки финансови институции, тъй като имаме неограничен капитал. За повече подробности относно получаването на заем от нас: Моля, отговорете незабавно на този имейл: midland.credit2@gmail.com  Име на компанията: MIDLAND CREDIT HOME

  Фирмен имейл midland.credit2@gmail.com

  Идентификационен номер на компанията NMLS: 315276.

  Фирмен уебсайт: midlandcreditonline.com  Девиз: Инвестиране за поколения.

 7. 50
  ivanov | нерегистриран
  0
  -4

  Значи за тази разпоредба от КЗ

  Чл. 186. (1) Общите условия на застрахователя, установени отнапред за сключването на определен вид застраховка, обвързват застрахования, ако са му били предадени при сключването на застрахователния договор и той е заявил писмено, че ги приема. Приетите от застрахования общи условия са неразделна част от застрахователния договор.  "установени отнапред", как се тълкува? Предполагам става на въпрос за последното издание към момента на сключване на застрахователния договор? Защото по принцип думата отнапред означава

  (нар.) отначало, отпреди, по-рано, предварително, изнапред

  и да се има в предвид първото издание на общите условия, ще е неприложимо, понеже те се изменят, допълват и оттеглят?  И как мога да разбера, дали тази разпоредба е била валидна през месец март 2012 г., когато е сключен застрахователния договор, понеже срещнах на определени места, че е отменена?

 8. 49
  ivanov | нерегистриран
  0
  -3

  До коментар [#48 #undefined] от "адвокат "измамник" с различно мнение":

  Чел си ама май не достатъчно за силогизмите така както си го написал не е ясно към коя част приобщаваш личността си, към измамниците или към адвокатите „всички адвокати били измамници, а аз съм част от тях,“, от кои, от адвокатите или измамниците, понеже така не е ясно коя характеристика към коя група принадлежи, за да може да се направи извода за наличие на характеристиката към определена група и след като ти принадлежиш към определена група, получаваш автоматично характеристиките на групата. А не е ако имаш дадената характеристика, то ти да принадлежиш към групата! Нали така?

  А вече си в кавички, добро пояснение! :)

 9. 48
  адвокат "измамник" с различно мнение | нерегистриран
  1
  -3

  До коментар [#46 #undefined] от "":

  Да бе, бъкан си с пари, а ходиш да просиш като циганин безплатни съвети по интернет форуми как да не си връщаш кредита към банката. На баба ти фърчилото.

  Как няма да съм измамник, нали всички адвокати били измамници, а аз съм част от тях, значи съм и аз измамник. Формална логика. Силогизъм. Аристотел. Хайде, бягай да спиш в леглото с парите като Чичо Скрудж.

 10. 47
  ivanov | нерегистриран
  0
  -1

  До коментар [#44 #undefined] от "адвокат измамник":

  Логиката не може да е глупава и умна, може да е правилна и неправилна. Започваш да си изпускаш нервите, какъв е смисъла бе човек? Вечер да легнеш и през деня да имаш повече отрицателни емоции, отколкото положителни?

  Ти ли си написа името като измамник? Ти. Ти ли започна да ме провокираш, като ме подлъгваш за успехи във евентуално дело? Ти.

  Ами то приказката си е, че "кой каквото прави - на себе си си го прави"  Не ти сърдя за супертъпа кратуна и там каквото си казал, няма проблем! Лека вечер от мен!

 11. 46
  ivanov | нерегистриран
  0
  -1

  До коментар [#45 #undefined] от "heb440":

  фрапантна, чак не бих казал, но че си е специализирана така е, защото е индивидуална.

  Но все пак и съм написал:  До коментар [#21 #undefined] от "Различен отговор":

  "Адвокатската консултация включва мнение и за актуалната съдебна практика, т.е. тук искате точно адвокатска консултация."  Да, това търся, то е ясно, но в никакъв случай нямам за цел с това мое писане тука да избегна плащането на труда ви по консултация! Просто търся обективно становище и съм готов да си платя такава, това ми е най-малкия проблем!

 12. 45
  heb440 | нерегистриран
  2
  -1

  Уважаеми г-н ivanov, много внимателно изчетох всичките Ви коментари. У мен се оформя изводът, че имате фрапантна нужда от специализирана помощ, която няма как да Ви бъде оказана в правния форум.

 13. 44
  адвокат измамник | нерегистриран
  0
  -1

  До коментар [#43 #undefined] от "":

  Значи един адвокат като го е казал, важи за всички? Що за глупава логика? А Вие точно това внушавате през цялото време.

  Нямам време, затова не съм Ви дал никакъв смислен отговор и не съм седнал да Ви търся съдебна практика. В момента пиша изключително важни и сложни неща, които Вашата кратуна няма да разбере. Но от време на време си почивам и чета глупостите Ви тук. Именно защото такива като Вас постоянно си мислят, че адвокатите не вършат за пет пари работа, аз се чувствам неудовлетворен от своята работа и крайно демотивиран. Месечно получавам горе-долу колкото средната заплата за София, само че върху тази сума плащам около 30% данъци и осигуровки+наем на жилището+наем на офиса. Накрая ми остават около 500 лева чисто за храна и дрехи. Ако това е много за Вас, значи или не сте от София, или работите в сметосъбирането. Защото такива като Вас /а такива като Вас са много/ им се свидят да извадят едни 50 лв. за консултация, ами тичат да питат по форумите, че и нахалстват - трябвало да Ви се опише цялата съдебна практика, че да сте можел сам да си съставите обективно мнение. Ами като искате, сам си я намерете и си я четете, за какво питате алчните адвокати-измамници? Супертъпо!

 14. 43
  ivanov | нерегистриран
  1
  -1

  До коментар [#42 #undefined] от "адвокат измамник":  Това за истината и дали съм казал обида:

  „Аз като адвокат не съм длъжен да казвам истината, аз съм длъжен да защитя клиента си, но прокуратурата е длъжна по закон да събира истински доказателства – и оневиняващи, и такива, които доказват вината”, коментира защитникът на Бойков. От https://www.flashnews.bg/advokatat-na-kristiyan-bojkov-mnogo-it-spetsialisti-sa-imali-parolite-za-nap/  Ваш колега го е казал, не аз, нали така, а и аз допълних просто, че в това няма нищо противозаконно. Къде видя обида?

  Къде съм казал, че сте измамници? Това, че работите за много пари не означава, че искате да ги вземете просто така от клиентите. Аз съм склонен да ги дам, ако ще получа това за което ги давам. Логично е.

  Да бяхте цитирали нещо от думите ми преди да ги вграждате в несъстоятелни мнения, целящи да ме изкарате, че имам негативно мнение към професията ви или по-точно към адвокатската професия, понеже е възможно вие да сте някакъв шеф във банка и да целите просто да ме откажете или пък да си говорите просто така. От къде това време във вас? Тука може всеки да пише анонимно!

  И сега, какво, измамника вика дръжте измамника? Хахха. Еми вие сте го написали, нали пише отгоре, че сте измамник, аз да съм го казвал някъде? вие сте го написали. А казвате отново, че не съм го разбрал.

  Мога да оборвам огромния ви изписан текст, но за какво ми е? Щом имате такова време за губене, пишете си, няма проблем!

 15. 42
  адвокат измамник | нерегистриран
  1
  -1

  До коментар [#40 #undefined] от "":

  Пак не сте разбрал. Исках да кажа,че търговското право не е толкова елементарно като Пауло Куельо. Трябва мисъл, а не само празни приказки. Има си специфики. А общи приказки всеки може да пише и да говори. Особено в петък вечер на масата в кръчмата.

 16. 41
  адвокат измамник | нерегистриран
  1
  -2

  До коментар [#39 #undefined] от "":

  Многоуважаемий г-н Иванов,

  Прочел съм цялата тема. В нея има и мнения, които отговарят на въпросите Ви.

  Дразнещото е, че продължавата да дълбаете и да питате, като очаквате да получите още информация.

  Въпросът е - от кого очаквате тази информация? От някой съдия, на който му е забранено по закон да дава консултации? От някой нотариус, който се занимава само с вещно, наследствено и семейно право? От някой частен съдебен изпълнител, който се занимава само с изпълнително производство? От някой синдик, който се занимава с несъстоятелност? И кой остава? Адвокат. Очевидно, по принципа на Дирихле /известен още като принципа на чекмеджетата/, остава да Ви отговори някой адвокат. А Вие още в самото начало заявихте /а сега и препотвърдихте/ своето негативно отношение на към адвокатската гилдия. За Вас това са измамници, нечестни хора, които не търсят истината, не могат да казват истината, а само лъжат клиентите си и искат да им вземат парите /забележете - МНОГО пари/.

  Това е срамота! Погледнете какви са цените на услугите на адвокатите според Наредбата за минималните адвокатски услуги:

  https://www.lex.bg/laws/ldoc/2135488240

  Колко е цената на устна консултация? 30 лева. Тридесет лева! На това ли му викате Вие МНОГО пари? Ако е така, то да Ви попитам колко плащате на интернет доставчика си за интернета, който очевидно ползвате? Минимум 20 лева! Колко ще Ви вземе зъболекарят за един зъб? Поне 50 лв. А ако дойде майстор да Ви ремонтира апартамента - хиляди левове. Моля Ви се, осъзнайте се и разберете, че този, който не е честен в случая, сте Вие, а не адвокатите. Възможно е да сте се консултирал с адвокати, които нямат нужната компетентност. Но това говори зле и за начина, по който търсите адвокати. Дори не споменавате колко много пари са Ви взели. Такива като Вас хора са наистина дразнещи. Винаги търсят вината и грешката у другите /банката, адвоката, застрахователя и т.н./, но никога, НИКОГА не виждат грешката у себе си.

  Ако искате да получите смислен безплатен отговор от адвокат тук, трябва да проявите малко уважение за това, че някой е готов да Ви даде безплатно своите знания, които е трупал с много четене и загубено време и нерви. А не да тръгвате да обиждате първо адвокатите и после да очаквате от тях смислен отговор. Това ако не е глупаво, не знам как се нарича. Разбира се, че като обидиш някого, най-логичното е да Ви отговори със същото. Така че не се чудете защо не получавате смислен отговор (а всъщност сте получил вече, но не го знаете). Ами първо помислете. Ако не се справите с тази интелектуална задача, просто не занимавайте хората с Вашите глупости. Ако искате-съдете се, никой не Ви спира. Ако ли не - недейте. Ваше право. Просто престанете с този дразнещ тон хем да обиждате, хем да искате безплатен съвет от тези, които обиждате.

 17. 40
  ivanov | нерегистриран
  0
  -1

  До коментар [#38 #undefined] от "адвокат измамник":

  И защо да не е Пауло Куельо? Непременно ли трябва да си писател за да можеш да разбереш иронията на някой, който просто иска да си приказва за нещо си? И без значение кога е живял писателя и къде!

 18. 39
  ivanov | нерегистриран
  0
  -1

  До коментар [#38 #undefined] от "адвокат измамник":

  Аз просто имам застраховка, въпреки, че не прочетох веднага уловката ви /измамник/, а и вие може да сте същия, който преди беше написал, че някой можело да ме обнадежди! Защо ми е да записвам право, или търговско такова? Аз мога да си правя търговията и без да съм учил право. Както казах и преди, то е ясно, че вие адвокатите не работите просто за пари, а за много пари и не ви е никак приоритет да търсите истината! В това няма нищо противозаконно...

  Не се стремя към само доказване в нещо което не съм професионалист, за да надценявам интелекта си! Затова съм отворил тази тема, защото не знам и задавам въпроси! Май не си прочел всичките ми изказвания за да приказваш нещо само да си губиш времето, че искам да се надценявам! За какво ми е и да се изявявам по този начин пропорционален на надценяването за което говориш?

  Аз просто не искам да ме правят на маймуна, понеже за банките и застрахователите в момента потребителите са равни на маймуни и източник просто на печалба!

 19. 38
  адвокат измамник | нерегистриран
  1
  -1

  До коментар [#36 #undefined] от "":

  Очевидно не можете да схванете елементарна ирония, а сте тръгнал да разбирате търговско право. Малко надценявате своите интелектуални възможности.

 20. 37
  адвокат измамник | нерегистриран
  0
  -1

  До коментар [#36 #undefined] от "":

  Ами запишете право, завършете го и ще разберете (евентуално). Това да не е Пауло Куельо?

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.