2 Коментара

 1. 2
  Sorry | нерегистриран
  4
  0

  Пич, ще те съдят, защото алкохола е над 1,2 промила чл.343б, ал1 НК. Вероятно тече досъдебно производство в момента, ще минеш с условна присъда и година горе-долу без книжка. Търси си адвокат и искай споразумение с прокурора

 2. 1
  отговор | нерегистриран
  2
  0

  Следва процес!Лишаване от свобода, с приложение на чл.66 от НК, около минимума ,ако са налице съответните условия и т.н ;лишаване от правоуправление около 1 година и т.н .Други въпроси.

  ако питаш за дата на процеса ,е има време за къде бързаш га пи ....бирата

 3. 0
  Ivanov | нерегистриран
  2
  0

  Здравейте, на 29.08.19 след употреба на алкохол (бира) управлявах МПС-то си и извърших леко ПТП без никакви сериозни щети (леко ожулване), дойде патрулка показанията на дрегера бяха 2.01 промила след което ми беше съставен акт и отнета книжка и свалени регистрационните номера, по желание исках кръвен тест чиито резултати бяха 1.87 промила, бях задържан в районното управление за 24 часа. Така че от 09.08.19 съм без книжка и свалени номера и никой от никъде не ме е повикал и потърсил. Въпросът ми е нормално ли е това чакане и колко може да се протака то? Да добавя че до момента съм с чисто съдебно и административно минало(никакви глоби, актове и т.н.) Благодаря за вниманието.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.